reklama

Holandia

czesc dziewczyny
ja juz od tyg. w holandii ale nie mielismy internetu wiec sie nie odzywalam
w polsce trafilismy taka pogode ze szkoda gadac, kazdy dzien deszcz:crazy::crazy::crazy:, tyle tylko ze z rodzinka sie widzialam.:happy::happy: Daan podroz zniosl b. dobrze nie plakal cala podroz przespal. w polsce tez zadowolony i b. towarzyski wedrowal z rak do rak ale wcale mu to nie przeszkadzalo:-):-):-). juz taki rozmowny sie zrobil ze tylko by chcial zeby z nim gadac a on sie moze wtedy smiac w glos. teraz tez sobie opowiada
duzo napisalyscie przez te dwa tygodnie mam nadzieje ze nadrobie wszystkie newsy
milego dnia zycze

reklama
Witam
Aneta straszne:no::no::no::no:Trzymam kciuki za szybkie wyjasnienie:confused:
Gosia bo juz sie martwilysmy :tak:Fajnie ,ze urlopik sie udal:tak:
Ann ja dobrze spałam w ciazy i moze Michas ma to spanie po mnie .Dzis wstal o 9:tak:
Pauka swietne fotki:tak: Majeczka to piekna ksiezniczka ,torcik na pewno tez był pyszny:tak:
Michałkowi wychodzi lewa gorna jedynka ,jest strasznie marudny.W nocy budzil sie co chwile z placzem,biedaczek:baffled:Tak podejzewałam ze mu zabki pujda bo sie ciagnal za uszka. Wy pisalyscie ,ze dzieci tak robia:tak:Ja dzis po pracy odpoczywalam nad morzem:tak:teraz ide pod prysznic i dycham .Jutro wolne:tak:

Hej laski,
ja dziś ma nóżkach już od 6 :tak: zawiozłam mała do teściowej, w pracy byłam 9 godzinek, pojechałam po małą do teściowej, wróciłam, zjadłam obiad, nakarmiłam małą, wyplewiłam ogródek, wymyłam drzwi z dworu, umyłam okna, wykąpałam małą, nakarmiłam ją, położyłam do łóżeczka, zaśpiewałam jej kołysankę i wkońcu siałam na tyłku i rozmawiam z mamą :-D:tak::-)

Arnolda nie ma bo pojechał pomagać koledze dachówki nosić, bo jakoś w lutym chata im się spaliła i teraz odbudowują, wiec my miałyśmy babski wieczór :-D

Zaraz pójdę pod prysznic i spać bo padam z nóg :confused:

A jutro laba :-D:tak::-D może jutro wybiorę się nad wodę tylko jeszcze nie wiem jak :-)

Hej...
Ja taka zabiegana od rana że nie miałam czasu wpaść - poza tym mamcia miałam imieninki więc świętowałyśmy "Halinke"....
A teraz uciekam do wyrka...dobranoc!:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry