reklama

Holandia

reklama
Witam:tak:
Ktoś chętny na kanapkę z truskawką :confused::tak::-) mniam mniam:tak::tak::-D:-D
Aniu nareszcie piątek, bo się już za mężem stęskniłam :tak: Cały tydzień się mijamy:-(
Wczoraj przyjechała do mnie @ i czuję się fatalnie :baffled:

Załączniki

• woda z limonka.jpg
    woda z limonka.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 32
  • powiew wiatru.jpg
    powiew wiatru.jpg
    56,2 KB · Wyświetleń: 39
ann dzieki, bo ja nie mam jeszcze takiego brzucha, a juz wymiekam a co dopiero Ty masz powiedziec

ja juz wymieklam :-D leze i nic nie robie...

Ale dzisiaj wreszcie wyleze z domu jedziemy na grilla do znajomych, ponoc "wypoduszkowany" lezaczek juz na mnie czeka :-D

Milego popoludnia wszystkim...

P.S. Ania czy Marieke jeszcze w dwupaku?? I obiecuje ze juz w przyszlym tyg na 100% odbiore foteliki - jesli ich jeszcze nie wyrzucilas :confused:

Hejka!
Dziewczyny odebrałam już prawko, także od dzisiaj jestem pełnoprawnym kierowcą!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A tak poza tym to dzisiaj już nie zaprowadziłam Majki do żłobka, bo wstała jakaś niemrawa i potem po godzinie już maiła gorączkę i taką strasznie śmierdzącą kupę zrobiła,:szok::szok::szok::szok::szok::szok: Zastanawiam się od czego to mogło być...Czyżby znowu jakaś bakteria ze żłobka???:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A do tego jeszcze umieram w pracy....Bo też mam @ i jeszcze ten gorąc!:baffled::baffled::baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry