reklama

Holandia

czesc dziewczyny
jestem i ja. dzisiaj w robocie myslalam ze zdechne taki upal i na dodatek musialam do 3 robic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jeszcze dzisiaj dzwonili ludzie czy bym nie chcaiala bungali sprzatac, no i sie zgodzilam bo za czesto nie przyjezdzaja to tylko czasami bede chodzic 2 razy w miesiacu a zawsze jeszcze dodatkowy grosz
Aniu jak ja ci zazdroszcze tych kilogramow:tak::tak::tak::tak:
Pauka moje rowniez gratulacje!!!!!! nie ma to jak samemu autem jezdzic
ide sie teraz delektowac piwkiem na tarasie bo chlodniej sie u nas zrobilo
moze popada:confused::confused:

reklama
wlasnie zauwazylam ze Agnes jutro ma swoj wielki dzien
wiec specjalnie dla Agnes

Mądrością domek zbudujcie, dla dwojga, trojga, czworga, a może i więcej, kochając się coraz goręcej.
I zawsze miejcie w pamięci ten dzień jedyny - Wasze Cudowne Zaślubiny.

:-)

witam,
u nas wiktorii troche przechodzi i tylko troche marudzi za tata....
goraczki sa tutaj, i dzieki ze ktos wymyslił klimatyzacje w samochodzie- bo jak jezdzimy w odwiedziny po rodzince to bysmy pousychali:shocked2: odwiedzamy znajomych i rodzinke-bo na około pełno dzieci sie rodzi:-)

a co byście mi poleciły na prezent, mój P. ma być chrzestnym i nie wiem co kupic, bo to jest drugi synek i prawie wszystko mają po starszym a nie chcemy dać pieniedzy bo to wkońcu ma byc prezent dla chłopca:tak:

zapomniałam się pochwalić że mój P, zapisuje się na kurs na C+E i zamierzamy zostać w PL, ale to jeszcze troszke potrwa zanim zrezygnujemy z NL.

aniu- z chęcia oddam ci moje kilogramy jeśli chcesz;-)

anna117- chyba miałaś być kucharzem skoro tyle majstrujesz w kuchni;-):tak:

agasta- ja też bardzo późno dostałam @, nawet jak przestałam karmic to troche czekałam... więc sie nie martw ona nie zapomniała o tobie;-) a chyba lepiej jest bez:-D

pauka- ja tez gratuluje :)

a reszta dziewczyn co nie pisze, zapomniała już o forum:confused:

Niunia to wlasnie wy zaczelyscie tak wszytskie pisac o tym pieczeniu, pichceniu, wiec stwierdzilam, ze ze mna cos nie tak i musze tez byc "dobra zona" i tak od was to wzielam....

Witam !!!
Gosiu 1977dziękuję:tak::tak::tak::tak:
ja tylko tak na chwileczkę bo właśnie idę spać przed jutrzejszym dniem :tak::tak:
laski trzymać kciuki proszę za mnie żeby jutro wszystko dobrze poszło a zwłaszcza o 16 bo o tej godzinie nasz ślub mam taką tremę że szok najbardziej się boję chyba przysięgi żebym się nie rozkleiła :tak::tak::tak::tak:
narka miłego wekendu:-):-):-):-)bo do was raczej nie zajrzę same rozumiecie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hejka;)

ja czekam az pranko sie wypierze i ide nyny:tak:
wszystkim odchudzającym się polecam prace przy pakowaniu mięsa, napewno schudniecie, ja przez dwa tygodnie zgubiłam 4,5 kg:cool2::happy2::cool2: a na mięso nie moge patrzec:-p:baffled:

agnes ja tez zycze WAM wszystkiego najlepszego:-)

pauka gratuluje prawka, napewno jestes szczęśliwa:-D

niunia dlaczego juz nie chcecie byc w holandii???

my raczej tak na 80 procent zostajemy tutaj, jeśli wszystko bedzie dobrze kupimy sobie domek:happy2:

gosia jak Daan????? pokaż nam nowe fotki bo nie pamiętam już jak on wygląda:zawstydzona/y:

anna, no no no, mi to się nie chce gotowac, ale mam przepis na najlepszą zupe gulaszową:sorry2:

sencilla jak dziewczynki? pytałam ostatnio czy Tosia juz chodzi,ale nic nie napisałaś:no:

anetko przepraszam że jeszcze nie odp ci na priva:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

aniu a co to za dodatkowa praca?!? jestes prawdziwą bizneswomen,,,, hehehehehehe..

ktoś pytał mnie dlaczego pracuje tak dużo godz, no wiec odpowiadam, poszłam do pracy tylko na miesiac, wiec chce jak najwiecej zarobic przed ślubem, bo wciąz sie okazuje ze jeszcze czegos brakuje, a wiadomo ze kasiorka sie przyda, potem wracam do pracy od wrzesnia;-) i bardzo się ciesze;-)

jutro jade z koleżanką nad morze z dzieciakami wiec caly dzien pewnie sie nie odezwe:no: 200km jedziemy,ale nie pamietam gdzie:shocked2:

reklama
Ann twoja Marieke jeszcze w dwupaku ale już chyba niedługo bo brzuszek jej opadł...;-)wszystko gotowe więc nic tylko urodzić...
No to niezle bo z tego co pamietam to termin ma na 5 lipca, a mowli jej ze napewno 3-4 tygodnie wczesniej urodzi...:-D

A my jakies 30 min temu wrocilismy z grilla od znajomych, bo tak przyjemnie siedzialo sie w ogrodku, a wieczorek zakonczylismy partyjka pokera :-D dziewczyny tez sie niezle bawily bo skakaly po calym brzuchu - wszyscy meli ubaw... :-D, ja mniej bo czulam jakby przestawialy wszystko w srodku...

Nie pamietam juz co dokladnie pisalyscie :baffled: wiec napisze pozniej wiecej...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry