reklama

Holandia

Aneta to się nadmuchałaś :-D:szok::-)

Ja właśnie skonsumwałam pierwszy kawałek ciasta, które robiłam po raz pierwszy mniam mniam.

Później wstawię fotkę, teraz już lece, bo kurczaczek z grilla już gotowy :tak:

reklama
Pauka faktycznie:-D:tak: nie zauwazyłam:sorry2::cool2:
Aneta ,pomalutku sie przekona do "kaki":tak::tak:fajny basenik:tak:pewnie cale plyca wypapowalas:-D
Agasta dawaj przepisik:tak:bo mi juz nim pachnie:tak::-D:szok:

hejo:-)

nie byłam nad morzem bo zaspałam:zawstydzona/y::baffled::sorry2:

ale za to pojechaliśmy do kinderdijsk, chyba dobrze napisałam, oglądac wiatraki:happy2: było super i bardzo gorąco:shocked2: jak wracaliśmy do domu o 18 to zasnęłam w samochodzie:szok: a Zosia nie:confused:

teraz skończyłam prasowac i czekam ze 30 minut aż pranie się wypierze, powiesze je i wstawie następne, a powiesze je rano.. jutro jedziemy nad jeziorko, mam nadzieje ze bedzie gorąco:cool2:
acha kupilismy dzisiaj małej siodełko na rower- w końcu, już nie mogłam się go doczekac:sorry2:

słodkich snów laski;-)

ciekawe jak agnes? i jak im idzie imprezka..

A ja kochane właśnie wychodzę na... wypad z mężusiem niedzielny!
Płyniemy na połów pod Norwegie:szok::-D...mam nadzieje że pogoda dopisze i rybki też!:tak:
Nadrobie was wieczorkiem, bo wczoraj późno wróciliśmy z jeziorka..
Miłej niedzieli i życzcie mi "POŁAMANIA WĘDKI":-D:-D:-D

Witam niedzielnie:tak:
Ania ale wypad:szok::tak::-) ja tez zycze opfitych połowów:tak::tak:
Natka zaspalas?:-D:-DDobrze ,ze dzien mimo to sie udal:tak: Gdzie kupiłas fotelik na rower i za jaka cene?Ja tez jestem na kupnie:tak:

:-D:-DHello!
Ja dopiero teraz choc na nogach jestem od 6.15, bo oczywiście w weekend moje dziewczyny nie zamierzają leniuchować:baffled::tak::-) Nad ranem trocę popadało więc pogoda ok, nie za zimno i nie za gorąco! Bo po wczorajszych upałach mam dość...

Maja niedawno zasnęła...Już jej troszkę lepiej, oczka nie ropieją już tak bardzo, chociaż jeszcze, a temperatury w nocy nie byo, tylko rano miała jakieś 37,6....

Dzisiaj robię tylko zupę na obiadek - Pomidorowej mi się zachciało:tak::-D. Na drugie danie wpraszamy się do teścia, choć on jeszcze o tym nie wie.....;-):tak::-)
Ania! Zerwania żyłki i zgubienia spławika.....!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Anetko ja właśnie też zamierzam się kupić drugi taki basenik, bo jeden mam u rodziców, ale tak sobie pomyślałam, że skoro sąsiadka z klatki obok kupiła taką piaskownicę mszlę dla synka i wkopała ją w trawnik pod oknem to nic się nie stanie jak rozłoże moim dziewczyną basenik pod swoim oknem i się tam potaplają....:-D:tak::-D

Natka pierwszy raz będziesz Zosię wiozła na rowerze w siedzisku? Kask już też kupiłaś? ja właśnie czekam bo kupiłam na Allegro taki jak chyba Agasta znalazła....Mam nadzieję, że Maja będzie chciała w nim jeździć....:tak:;-):-)

To miłej niedzielki życzę...

reklama
witam,

a ja na rowerku (stacjonarnym) smigam bo przyjechał mąż i 2kg znowu przytyłam:-( ale pewnie to wina że nie miałam czasu na cwiczenia, wieć od jutra zaczynam znowu jezdzic na silownie:tak:

natka- ja tez ogladam sie za siedziskiem, ale chyba bez kasku sie obejdzie...

agnes- jak sie czujesz w roli zony?;-)
pewnie już na poprawinach? napisz nam jak mineła ta wyjatkowa noc, i oczywiscie czekamy na zdjecia:tak:

ania- jak udały sie polowy:confused:

karola- ja nie chce zostać w holandii na stale:no: jakos mnie tam nie ciagnie, co innego jechac na wakacje.. tutaj mam gdzie wyjsc, z kim porozmawiac a w holandii tak jakos samotnie sie czuje-tymbardziej ze maz do 18 w pracy, niestety zarobki w polsce nie pozwalaja zeby już mój P mógł zjechać:-(

pauka-zdrówka dla majki:tak: a wy zamierzacie jechac na wakacje do NL:confused:

aneta- czy twoj oliwier dużo mówi? powodzenia życze w nocnikowaniu:tak:
u nas niestety mozolnie to idzie:baffled: nie wiem czy to nie zawczesnie 18miesiecy:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry