hej dziewczyny,
my dziś mieliśmy 2 razy gości.
Najpierw przyjechała koleżanka z pracy z narzeczonym a później kuzyn z dziewczyną i grillowaliśmy
Udało nam się jak nie wiem co, bo ledwo co zjedliśmy odtatni kawełek mięsa i jak lunęło
Burza u nas była jak nie wiem co.
Karola przepisik wstawię we wtorek bo nie ide do pracy to będę mieć czas. tym czasem wstawiam zdjęcie, a co tam niech wam ślinka leci.
Anna117 dzięki za przepisik, może kiedyś spróbuje, bo mój Arnold ne lubi sera, więc musiałabym całą blachę wcinać sama
Pauka ja widziałam ostatnio na allego cały zestaw na rower, kask, ochraniacze, rękawiczki, okrycie na siodełko, i koszyczek na kierownice z kubusiem puchatkiem :-) ale rochę drogie było no i poza tym moja panna jeszcze za mała.
Foteliki na rower widziałam w piątek na promocji w PRAXIS były takie na przód i na tył roweru za 34 euro.
Nasza Claudusia dziś po raz pierwszy się kąpała w basenie i bardzo jej się podobało
Z rana poszliśmy na spacerek, miało być niedaleko a zrobiliśmy 7 km
Zapomnialam napisać że ciasto obowiązkowo z bita śmietana podaję
Spokojnej nocy
my dziś mieliśmy 2 razy gości.
Najpierw przyjechała koleżanka z pracy z narzeczonym a później kuzyn z dziewczyną i grillowaliśmy
Udało nam się jak nie wiem co, bo ledwo co zjedliśmy odtatni kawełek mięsa i jak lunęło
Burza u nas była jak nie wiem co.Karola przepisik wstawię we wtorek bo nie ide do pracy to będę mieć czas. tym czasem wstawiam zdjęcie, a co tam niech wam ślinka leci.
Anna117 dzięki za przepisik, może kiedyś spróbuje, bo mój Arnold ne lubi sera, więc musiałabym całą blachę wcinać sama

Pauka ja widziałam ostatnio na allego cały zestaw na rower, kask, ochraniacze, rękawiczki, okrycie na siodełko, i koszyczek na kierownice z kubusiem puchatkiem :-) ale rochę drogie było no i poza tym moja panna jeszcze za mała.
Foteliki na rower widziałam w piątek na promocji w PRAXIS były takie na przód i na tył roweru za 34 euro.
Nasza Claudusia dziś po raz pierwszy się kąpała w basenie i bardzo jej się podobało

Z rana poszliśmy na spacerek, miało być niedaleko a zrobiliśmy 7 km

Zapomnialam napisać że ciasto obowiązkowo z bita śmietana podaję

Spokojnej nocy
Załączniki
Ostatnia edycja:
:-)

Michalek tez mial temperature jak mu wychodzily dolne ,a teraz na szczescie nie mial.