reklama

Holandia

hej dziewczyny,

my dziś mieliśmy 2 razy gości.
Najpierw przyjechała koleżanka z pracy z narzeczonym a później kuzyn z dziewczyną i grillowaliśmy :tak: Udało nam się jak nie wiem co, bo ledwo co zjedliśmy odtatni kawełek mięsa i jak lunęło :szok: Burza u nas była jak nie wiem co.

Karola przepisik wstawię we wtorek bo nie ide do pracy to będę mieć czas. tym czasem wstawiam zdjęcie, a co tam niech wam ślinka leci.
Anna117 dzięki za przepisik, może kiedyś spróbuje, bo mój Arnold ne lubi sera, więc musiałabym całą blachę wcinać sama :-D
Pauka ja widziałam ostatnio na allego cały zestaw na rower, kask, ochraniacze, rękawiczki, okrycie na siodełko, i koszyczek na kierownice z kubusiem puchatkiem :-) ale rochę drogie było no i poza tym moja panna jeszcze za mała.

Foteliki na rower widziałam w piątek na promocji w PRAXIS były takie na przód i na tył roweru za 34 euro.

Nasza Claudusia dziś po raz pierwszy się kąpała w basenie i bardzo jej się podobało :tak:
Z rana poszliśmy na spacerek, miało być niedaleko a zrobiliśmy 7 km :-D

Zapomnialam napisać że ciasto obowiązkowo z bita śmietana podaję :-D

Spokojnej nocy

Załączniki

• IMG_2814.jpg
    IMG_2814.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_2816.jpg
    IMG_2816.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 33
  • IMG_2818.jpg
    IMG_2818.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 37
  • IMG_2824.jpg
    IMG_2824.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
reklama
Bry!:-)
Ann ja taka zakecona-czyt.zaspana jestem że nie mogę za nic zrozumieć sensu tego zdania!:szok::-DStaram się...może mi się uda:sorry2::sorry2::sorry2:....
Agasta ja mysle, ze jak juz dobrze siedzi, to mozna jechać z małą na rowerku oczywiscie w kasku, i oczywiscie jak dziecko nie bedzie miało nic przeciwko!:tak:;-):-)
My wróciliśmy wczoraj po 22giej,złowiliśmy 66 makrel z moim...potem połowe uwędziliśmy u zanjomych....PYCHA taka ciepła makrela!:-D:-D:-D
Jednym słowem polecam...:tak:
Agnes gratuluję z całego serca, czekamy tu na ciebie!:tak:
Anetko nie poddawaj się...może spróbuj się z nim pobawić pare dni w zabawe LALA SIKA -MISIO SIKA /niech sobie je sadza a ty go chwal/ U mnie podziałało:-D.
Mój synek to wstaje w nocy,ściąga papersa i sika sam...chyba stwierdził że siusianie do pieluch to nieprzystoi takiemu dużemu mężczyźnie!:szok::cool2:
A co do twojego życzenie POŁAMANIA WĘDKI to się sprawdziło....złamałam na drugim łowisku!:szok::szok::-D

Zostawiam kawkę i zmykam do pracy!:tak:

Witam
Ann ja zajrzylam :tak::-D:-D To sie teraz zaczna dzieczaczki sierpniowe sypac:tak::tak::tak::-)sama radosc:tak:
Ania ciesze sie ,ze połow udany:tak::tak:Troszke szkod ,ale coz....:-D:-D:-DWazne ,ze dalas rade:tak::tak::cool2::-D
My zaraz idziemy na spacerek:tak::tak:

Hej dziewczyny!
Ja wczoraj wylegiwalam sie nad zalewem..mmmm

a dzis mam pytanie czy, ktoras z was rodzila w zimie?jesli tsak to co szykowalyscie na 1 wyprawke?

Dzień dobry?
dla mnie nie dobry, bo Claudusia chora :wściekła/y:
Dzownili ze żłobka i musiałam po nią pojechać, bo ma gorączke 39,3 st. Je ładnie, tylko że bardzo rozpalona jest :baffled:
Nie wiem czy to na ząbki czy jakieś choróbsko ją dopadło, ale bidulka strasznie się męczy.
Mam w domu czopki paracetamol i co jeszcze mogę zrobić żeby jej ulżyło?

Anna117 ja rodziłam w grduniu a dokładnie to 30 :-)
Na wyprawke miałam body z długim rękawem, kaftanik, śpioszki, i kombinezonik taki puchowy na zime dla bobasków. Do tego oczywiście czapeczka :tak:

reklama
Agasta paracetamol powiniem pomoc:tak:Biedaczka malutka,moze to faktycznie zabki:confused:Michalek tez mial temperature jak mu wychodzily dolne ,a teraz na szczescie nie mial.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry