reklama

Holandia

reklama
Hej dziewczyny,
nocka minęłą nam wmiarę spokojnie.
Wczoraj na wieczór wykąpaliśmy małą i poszła spać. W nocy budziła się kilka razy i marudziła, ale jeść ani piś nie chciała, miała troszke wyższą tempperaturę ale nie była bardzo rozpalona.
Zbudziła się o 7:10, chłodna na szczęście, promienna jak zawsze więc dałam jej mleczko i wypiła prawie wszystko :tak:
Aż mi ulżyło trochę, zobaczymy co bęzie później.

Idę trochę się kimnąć, bo prawie całą noc nie spałam

Witam Was:tak:
U mnie leje jak jasna cholera i do tego burza:baffled: Karola u Ciebie też:confused::confused::confused:
Już :no: pamiętam o czym pisałyście ... ktoś tutaj o mnie pytał, Karola:confused:
Nasza nauka nocnikowania pochłania mi tyle czasu,że nie mam kiedy napisać:no: Jak było gorąco to na bieżąco gacie wyprałam, a od wczoraj piorę jeszcze do tego skarpetki i spodnie:baffled:. Zimno się zrobiło, Oliwierek kataru się nabawił i już miałam chwilę zwątpienia gdy prałam 15 parę spodni:szok::szok::szok:, ale nie mogę sie poddać, muszę być twarda a nie miętka :-D:-D:-D Oliwierkowi znudziło się siusianie w kuchni na linoleum,więc leje gdzie popadnie:baffled: Latam za nim całymi dniami, aby mi nie siurał na wykładzinę,a jaj już nasiusia to wtedy latam z vanishem:dry: Takim właśnie sposobem wczoraj na obiad mąż miał jajecznicę i 2 gołąbki od soboty:tak:, więc muszę dziś porządny obiad zrobić :-D:-D:-D:-D Ja z dzieciaczkami zrobiłam makaron ze zmiksowanymi truskawkami (przepis aniahaven):tak: Nikusiowi smakowało i zjadł cały obiadek:szok:, a Oliwierek woli coś bardziej konkretnego, więc zakolegował się z obiadem taty:-D
Wczoraj ciocia z wujem z PL wrócili, więc Oliwierek cały dzień nie spał, a dziś za to nadrabia i śpi już od 9:00, a wstał o 7:00:tak:
Agasta zdrówka dla małej, biedna męczy się, ale słuchaj rad Pauki ona dobrze radzi:tak: Agasta pisałaś do mnie wczoraj na gg:confused: Przeczytałam dopiero późnym wieczorem, o co chodzi:confused:
Agnes czekamy na Ciebie i relacje ze ślubu:tak:
MamaMikołaja o ile pamięć mnie nie myli to Ty starałaś się o drugą dzidzie:confused::confused::confused::confused: czy pomyliłam Cię z Agnes:confused:
Beauty, Magdalena,Olgunia, Twiggless... i pozostałe mamy.... co u Was:confused:
Uciekam ogarnąć chatę puki mały śpi i obiadek zrobić:tak: Dziś młode ziemniaczki,schabowy i ... jeszcze nie wiem co do tego:-D:-)

Ostatnia edycja:
Hej kobietki jestem z powrotem :tak::tak::tak::tak:

i już po weselu tyle przygoyowań a to minęło tak szybko że:szok::szok::szok::szok:
ale fajnie było teraz bym jeszcze raz mogla przez to przejść nogi bolą mnie jeszcze dziś poobcierałam jak nie wiem co ale co tam raz się bierze ślub :-):-):-)
mój mąż miał dziś wieczorem jechać do Holandii ale oczywiście wczoraj jeszcze sobie zrobili drugie poprawiny i nie jest w stanie zdjęcia i płytę będziemy mieć dziś więc wrzucę fotki może wieczorkiem jaak dam radębo przychodzą znajomi na wspólne oglądanie płyty więc nie wiem jak to się skończy bo wódka nam jeszcze została :tak::tak::tak: już się nie mogę doczekać jak to wyszło :tak:
serdecznie dziękujemy wszystkim za życzenia:tak::tak::tak::tak::tak:

Hej
Agasta dobrze ,ze Claudii przeszla goraczka:tak::tak:
Aneta ,u nas tez rankiem strasznie padalo i lekka :-Dburza była:tak::tak:Usmialam sie z Oliwierka ,ze mu sie znudzilo sikanie na linoleum i sik wszedzie:tak::tak:No jeszcze ok rok i pewno ja tez tak bede biegac:baffled::szok::happy2:
Agnes my tez sie juz doczekac nie mozemy na fotki:tak::tak::tak:
Ja dzis w pracy od 10 -16 ,pozniej do slepu po chleb ,do domu odiadek pieczen ,kluchy slaskie i kapusta.Teraz sie biore za prasowanko:tak:

Hej...
Agnes czekamy,czekamy...:tak::-D
Karola a ty gdzie pracujesz?ale narobiłaś ochoty na kluseczki śląskie!:-DChyba ja jutro zaserwuje moim!
Agasta to super że małej sie poprawiło...:tak:
Anetko ciepliwości z tym siusianiem:-) a jak się skończyła ta sprawa z włamaniem?:confused:
Ann będę jutro więc TWÓJ może podjechać po te foteliki...:cool2:
U nas też pada...a ja pojechałam do banku wpłacić kase bez karty i musiałam dwa razy w tym deszczu śmigać na rowerze!Gapa ze mnie:sorry2::baffled::-D!
Teraz sobie siedzę w piżamce a moje maluszki już dawno śpią!

u nas dużo lepiej, mała znowu jest wesoła, bawi się, pije mleczko ładnie i je owocki itp, ale cały dzień ma lekka gorączkę ok 37,4.
Mam nadzieję jutro już będzie wszystko ok

Agnes wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :-)

Spokojnej nocki

No niestety z prasowania nici:tak:Przyjechali znajomi na herbatke :tak::-)
Ania zrob,zrob :tak:Mi dzis pyszne wyszly:tak:Ja sprzatam ,wrocila do babki u ktorej pracowalam przed ciaza.I jeden adres po siostrze:tak::-)

Mamo Mikołaja co prawda bylam nad zalewem ale z tym zlewem to tez prawda...:-D
wszytskim chorym dzieciaczkim zycze szybkiego powrotu do zdrowia i zmykam na wizyte do lekarza zobaczyc swoje malenstwo.

Agasta dzieki za podpowiedz w zwiazku z wyprwka, niestety z kombinezonem musze poczekac bo jeszcze nic podobnego w sklepach nie ma...a w ogole to chcialabym juz wiedzeciec kto to bedzie...znaczy jaka plec oczywiscie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry