reklama

Holandia

reklama
Hello!

Ann cudowna ta twoja niuńka...Mam nadzieję, że już niedługo poznam cię na żywo i zobacze te twoje księżniczki:tak::tak::tak::-D:-D

Robale witamy!!!!:-D:-D:-D:tak:;-):-):-):-) Pisz z nami często...

Anna cieszę się, że wszytko z dzidzią w porządku! Co dzisiaj serwujesz?:tak:;-):-D

Ja dzisiaj w końcu załatwiłam przegląd auta i już zaliczyłam samodzielną jazdę po mieście:-D:-D:-D:tak::tak::tak::-):-):-)
Głowa mnie dzisiaj boli:baffled: Miała być burza, i nawet dwa razy zagrzmiało, ale przeszło bokiem i znów śiweci słoneczko...Majcia ucina sobie drzemkę, a ja muze niestey leżeć koło niej, bo ona często się budzi....

Agasta jak Claudisia? Już wszystko ok?:confused::-)

Anetko co za operacja czeka Niko? Migdały?:confused::tak:

A tu ostatnie moje dziełka;-)
No i karteczka-prezent dla Tosi, córeczki Sencilli, z okazji urodzin :-)
I Kartecza dla Agi0277...Pamiętacie ją jeszcze...?:tak::-)

Załączniki

• My love.jpg
    My love.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 34
  • Antosia!.jpg
    Antosia!.jpg
    52,5 KB · Wyświetleń: 35
  • aga.jpg
    aga.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 35
Ann zauważyłam że będziesz miała bliźniaczki, GRATULUJĘ. Ja również marze o bliźniakach.
Dzieki, ja wprawdzie nigdy nie marzylam o blizniakach, nawet bylam przerazona na poczatku jak sie dowiedzialam ale teraz juz sobie nie wyobrazam ze nagle miala by byc tylko jedna dzidzia :-D:-D
aa no i trzymam kciuki za pozytywny wynik testu ;-)

no ja wlasnie wrocilam z wizyty dzidzia juz duza jest...i chyba u niej wszystko ok:-)
ciesze sie ze i z twoim maluszkiem tez wszystko w porzadku :-)

Ann cudowna ta twoja niuńka...Mam nadzieję, że już niedługo poznam cię na żywo i zobacze te twoje księżniczki:tak::tak::tak::-D:-D
no ja tu juz czekam na ciebie ;-):-), a jak idzie z poszukiwaniami?
no i gratuluje pierwsze samodzielnej jazdy po miescie - jak bylo?
ja to musze poczekac jeszcze bo ledwo do auta wsiadam jako pasazec a co dopiero za kierownice :szok::-D

Pauka u mnie dzis pomidorowa i nalesniki z czekolada.. a u Ciebie? mowilam Ci ze probowalam Twoja gulaszowa i ze pycha jest? gratuluje 1 jazdy do odwaznych i niezaleznych kobiet swiat nalezy:-)

a wlasnie skoro o odwadze i niezaleznosci mowa...moze wiecie gdzie mozna sie oglosic z taka ropozycja jak projektowanie wnetrz, kuchni itp. Bo ja dlugo wlasnie pracowalam jako projektant i chcialbym do tego wrocic szczegolnie teraz gdy siedze w domu:confused:ermin?

Ann ciesze sie ze Twoje blizniaczki tez grzeczne sa w brzuszku, na kiedy dokladnie masz t

Nie sądziłam ze jest tutaj tak miło. Czytam wasze wypowiedzi na temat m.in Waszych maluszków i aż mi się łzy kręcą, przy pierwszej ciąży dużo mówiłam do maluszka. Teraz to tylko pragnę aby się urodziło, abym podczas ciąży też mogła się cieszyć, że serduszko bije. Piszcie jak najwięcej jak się czujecie, czytając sama się do siebie uśmiecham. Mój mąż też mówi już do brzucha zawsze się śmieje i mówi "" Dzieciaczki wychodzić mi z kryjówki, bo się mama denerwuje ". Przy pierwszej ciąży nie było mu dane być ze mną. Teraz stara się na przód nadrobić.

Witam nową forumowiczkę!Tylko nas nie opuszczaj!!!;-):-)
Pauka i jakie wrażenia po 1-szej jeździe bez instruktora?:-D
Anna ty jak zawsze potrafisz sprawić że człowiekowi w żołądku burczy...takie pysności serwujecie!:sorry2:
A u nas na obiad pieczona makrela/z własnego połowu:tak::-)/ z ziemniaczkami i surówką...:cool2:

reklama
Dzień dobry,
u nas na szczęście już wszystko w normie. Dziś cały dzięn bez gorączki :-):tak::-)
Nie wiem kurcze co tej mojej małej było, że tak wysoką temperarturę miała, ale ważne że jest już ok :tak:

Poza tym to wszystko ok, popisze z wami jutro, bo dziś już nie mam siły.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry