Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-):-):-):-) Pisz z nami często...
;-)

:-):-):-)
Miała być burza, i nawet dwa razy zagrzmiało, ale przeszło bokiem i znów śiweci słoneczko...Majcia ucina sobie drzemkę, a ja muze niestey leżeć koło niej, bo ona często się budzi....
:-)

:-)Dzieki, ja wprawdzie nigdy nie marzylam o blizniakach, nawet bylam przerazona na poczatku jak sie dowiedzialam ale teraz juz sobie nie wyobrazam ze nagle miala by byc tylko jedna dzidziaAnn zauważyłam że będziesz miała bliźniaczki, GRATULUJĘ. Ja również marze o bliźniakach.

ciesze sie ze i z twoim maluszkiem tez wszystko w porzadku :-)no ja wlasnie wrocilam z wizyty dzidzia juz duza jest...i chyba u niej wszystko ok:-)
no ja tu juz czekam na ciebie ;-):-), a jak idzie z poszukiwaniami?Ann cudowna ta twoja niuńka...Mam nadzieję, że już niedługo poznam cię na żywo i zobacze te twoje księżniczki![]()

ermin?Takie grzeczne to one nie sa bo wariuja jak szalone, czasami wydaje mi sie ze sie w ganianego bawia tak mi brzuch podskakuje...Ann ciesze sie ze Twoje blizniaczki tez grzeczne sa w brzuszku, na kiedy dokladnie masz t

:-)/ z ziemniaczkami i surówką...