reklama

Holandia

agasta pocieszę Cię, mój 20 miesięczyn Oli nadal potrafi obudzić się w nocy np dziś o 5:00, więc mój M zrobił mu mleko, ale o 6:45 znów miałam pobudkę:baffled:

Uroczyście oświadczam, że mamy siusiu w nocniku po raz drugi:-):-):-):-):-):-), co prawda, nie zauważyłam i Oliwierek wylał na wykładzinę, więc idę po vanish i ścierkę:tak:

reklama
Witam
Aneta gratuluje Oliwierkowi drugiego razu!!:tak::tak:Teraz juz pojdzie jak po masle -zobaczysz:tak:W ktorym szpitalu Nikos ma zabieg?
Agasta ja wstaje do Michasia kazdej nocy:tak::tak:Ale juz sie przyzwyczaiłam:tak:Dzis w nocy buszi sie 3 razy ,pewnie przez zabki .Dalej mu wychodzi druga jedynka ,a pierwszej juz widac jakis milimetr :-)Misu juz zgrzyta na nich:-D:tak:
Niunia dobrze tak sobie humorek poprawic:tak:Podobny maraton mnie czeka ,ale dopiero w pl:happy2:
Rano pozegnalismy A na centralnym i juz jestesmy sami:tak:Zaraz wsiada w samolot:tak:Wiec ja mam dwa dni odpoczynku od obiadow:tak:

Witam laseczki !!!!
mój mąż wczoraj wyjechał do Holandii a ja zostałam sama z Dawidkiem :tak::tak::tak:co prawda za 2 tygodnie wróci bo 26 lipca mamy wesele a ja muszę tu trochę pozałatwiać w PL a więc ja już zostałam słomianą wdową :-D:-D:-D:-D:-D
Robale witaj na forum kiedyś mieszkałam w twoich stronach nawet mam tam jeszcze znajomych a teraz do Gemert mam 45 km :tak::tak:pisz często i nie znikaj :tak::tak:
Pauka gratki pierwszej jazdy samochodem:-)
zapomniałam już co pisałyście bo Dawid mi tu wiecznie stoi przy laptopie i nie mogę się skoncentrować ;-);-);-)
Anetko gratuluję nauki nocnikowania też się muszę do tego zabrać ale nie wiem jak :no:
jak mi się uda to wrzucę jakąs foteczkę z ślubu jak jeszcze nie zapomniałam jak to się robi :-D:-D:-D

Załączniki

• pocałunek.jpg
    pocałunek.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 48
  • ślub.jpg
    ślub.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 46
Dziękuje za bardzo miłe przywitanie, na pewno nie zniknę. Postaram się częściej zaglądać pisać :). Jeśli dobrze z molestuje męża to pojadę do Polski wkrótce a jeśli nie to dopiero 5 sierpnia :(. Tyle czasu w niepewności, mam nadzieję że już nie długo dołączę do grona mam. Choć mój mąż juz zauważył pewne zmiany w miom brzuszku i nie tylko on bo ostatnio wszyscy sie przyglądają. :)

Dziękuje za bardzo miłe przywitanie, na pewno nie zniknę. Postaram się częściej zaglądać pisać :). Jeśli dobrze z molestuje męża to pojadę do Polski wkrótce a jeśli nie to dopiero 5 sierpnia :(. Tyle czasu w niepewności, mam nadzieję że już nie długo dołączę do grona mam. Choć mój mąż juz zauważył pewne zmiany w miom brzuszku i nie tylko on bo ostatnio wszyscy sie przyglądają. :)

a test juz robilas?

Robiłam w dniu poprzedniego okresu wyszedł pozytywny, lekarz jednak stwierdził że prawdopodobnie nie jestem. ( byliśmy 2 tyg po okresie ). Kolejny zrobiłam w dniu spodziewanego okresu i również wyszedł pozytywny.

Zapomniałam dodać że okres mi się spóźnia 9 dzień :). Boli mnie brzuch a wczesniej miałam ciągnięcia z prawej strony brzucha. Jakieś 3 tyg temu miałam mrowienie w piersiach, jak powiedziałam o tym lekarzowi przy ostatniej wizycie to poruszył ramionami. Nic nie powiedział. Skierował mnie tylko na badanie hcg ponieważ podejrzewał ciąże pozamaciczną.. Jednak hcg wyszło niskie:(. Może za wcześnie byliśmy. Dodam ze przy pierwszej ciąży okres też mi sie spóźnił. Lekarz stwierdził ciąże a później poroniłam, po czym usłyszałam że to nie była ciaża. Podejrzany on mi jest bo moja karta zgineła u niego. Czas chyba zmienić lekarza. Od poronienia minął rok. Nazywam je moim dzieciątkiem, łzy gdy czytam wasze wypowiedzi.

czesc dziewczyny
my dzisiaj bylismy na szczepieniu tak plakal jak mu wbijala ze prawie z nim plakalam. teraz juz spokoj prawie caly dzien przespal i jest bardzo spokojny, jeszcze za miesiac i bedzie spokoj na dluzej.moj Daan strasznie chce juz siedziec, przytrzymuje sie raczkami i skacze na nozkach ale lekarka powiedziala zeby nie pozwalac mu na takie cos jeszcze musi poczekac z samodzielnoscia
Niunia ale zaszalalas ja uwielbiam takie wizyty upiekszajace moge siedziec caly dzien
Aneta gratki dla Oliwierka teraz to juz pojdzie z gorki
Agasta dobrze ze malej juz lepiej, ja tak zawsze czytam co u twojej Claudii bo widze ze moj Daanus takie same postepy robi jak twoja Claudia, ciekawa jestem czy to zabek???? a wlasnie doczytalam ze noc mialas nieciekawa i musze powiedziec ze rowniez nocne wstawanie musi byc okropne dobrze ze mnie to omija
Pauka szkoda ze musialas zrezygnowac z pracy i szerokich drog zycze na poczatek bo pozniej to juz sie przyzwyczaisz
ide obiad konczyc bo zaraz moj chlop w dom wejdzie mam nadzieje ze z dobrymi wiesciami

reklama
Gosia dawno cie u nas nie było - fajnie że znowu zajrzałaś.
C;audia też zawsze przy szczpieniu płacze, ale w momecie jak jej wstrzykują szczepionkę a nie w trakcie wbijania igły.
No i kolejny taki "cyrk" czeka nas we wtorek :tak::-( bo idziemy do cb znowu. Ciekawa jestem ile Claudia już waży i ile urosła od ostatniego razu :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry