reklama

Holandia

ROBALE witaj witaj wsrod nas !! chyba jedyna wiem co przechodzisz ale pociesze sie ze mi starania o dziecko zajely 12 lat ! a teraz moj Mikolaj ma prawie 2 latka wiec cierpliwosci a napewno bedzie dobrze

U nas dzis ciezki dzien troche sie nawkurzalam ale coz takie zycie...

Miki zjadl dzis tylko 2 jogurty i butelke mleka nic wiecej !!! niewiem co mu zrobic chyba tak go jutro przeglodze ze zacznie jesc bo juz niewiem co robic tak jest od kilku dni..)

reklama
Witam dziewczynki!

Nie wiem czy zauważyłyście ale właśnie zapisujemy 1000-czną stronę!!!:-D:-D:-D

Agnes no wreszcie zaspokoiłaś naszą ciekawość...Witamy w gronie szczęśliwych mężatek!!!!
Oczywiście jeszcze raz życzę Wam wielu, wielu lat życia w miłości i wzajemnym zaufaniu...:tak::tak::tak::tak::-):-):-)
Pięknie wyglądałaś...aż łezka się zakręciła mi w oku....:-D:sorry2:

Gosiu dawno nie zaglądałaś.... :szok::sorry2:Wrzuć jakieś nowe foteczki Daanka, bo już duży chłopak z niego i napewno się zmienił bardzo....:tak::tak::-)

A ja właśnie mam chwilkę spokoju, bo Majka kima, a Oli jest w kinie z moim przyjacielem na "Epoce Lodowcowej 3":happy2::happy2::happy2:Pewnie wróci przeszczęśliwa i będzie zaraz opowiadać....:tak::tak::-):-):-D:-D Ona srasznie uwielbia "Szyszunię":-D:-D:-D:-D

Hej Dziewczynki !!!

serdecznie dziękuję wszystkim za gratulacje i komentarze na Naszej klasie
cudne :tak::tak::tak::tak:
a do mnie wlaśnie dzwonił mężuś z Holi i mowi że strasznie tęskni za nami już a dopiero wczoraj pojechał i ja oczywiście też nie wiem jak ja kiedyś wytrzymywałam 2-3 miesiące sama w PL a ja siedzę i oglądam płytę z wesela już chyba trzeci raz i popijam sobie winko byłam taka zestresowana że :szok::szok:a teraz jak to wszystko oglądam to mogłabym jeszcze raz mieć wesela fajnie było szkoda że tak krótko :-D:-Dchociaż moje nogi jeszcze nie doszły do siebie:-D:-D:-D

narka mykam kąpać Dawidka bo nikt za mnie tego nie zrobi teraz:-D:-D:-D

Dziewczyny, więc opijamy 1000 stronę:tak::tak::tak::tak::tak:

Załączniki

• wino.jpg
    wino.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 32
  • tortserce.jpg
    tortserce.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 32
hejka, agnes piękne zdjęcia:tak:

no to opijamy:cool2:

Załączniki

• wiatraki i jeziorko 054.jpg
    wiatraki i jeziorko 054.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 45
  • wiatraki i jeziorko 059.jpg
    wiatraki i jeziorko 059.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 43
  • wiatraki i jeziorko 063.jpg
    wiatraki i jeziorko 063.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 42
  • wiatraki i jeziorko 073.jpg
    wiatraki i jeziorko 073.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 47
  • wiatraki i jeziorko 083.jpg
    wiatraki i jeziorko 083.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 49
  • wiatraki i jeziorko 091.jpg
    wiatraki i jeziorko 091.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 45
Agnes no w koncu sie doczekalysmy:tak:Piekna z was para jeszcze raz gratuluje:tak::tak:
Natka ale opalanko bylo:tak:Sliczne dziewczynki na fotkach:-D:tak:
Moze i ja sie zmieszcze na tej pamietnej stronie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ide spac ,jutro do pracy na 7 ;30:baffled::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Natka współczuję....:tak:teraz to nie wiem czy dałabym radę wstawać tak wcześnie....:baffled::confused:Chociaż jak Oli miała 1,5 roku to chodziłam do pracy albo na 4.30 albo wracałam 0 3.00...

Niezła z ciebie laseczka!!!:-D:-D:tak::tak::tak::-D:-D A Zosia to chyba rośnie na następczynię Otylii Jędrzejczak....:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry