reklama

Holandia

reklama
Dzień dobry :-D:-D:-Dw PL słoneczko na szczęście bo będę mogła wyjść z Dawidkiem na plac zabaw bo jak on siedzi w domu to jest :szok::szok::szok::szok:już mi wszystkie ubrania z szafek powrzucał :szok:a tutaj mamy małe mieszkanie więc szybko mu się nudzi i marudzi:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

kawkę piję kto chętny:-D:-D:-D:-D

ROBALE przykro mi ze znowu masz okres bede trzymac kciuki za ciebie zeby szybko sie udalo to dzieciatko poczac ,az mi sie przykro zrobilo i smutno bo wiem jak to znosisz jak pisalam wczesniej ja 12 lat sie staralam! Pozatym ja mieszkam w Venray wiec mamy do siebie ok 30-40 km niewiem dokladnie wiec jestesmy jedyne w tych stronach no i Agnes byla gdzies w okolicy wiec spotklanie tutaj zrobimy jakies napewno!

Mamo Mikołaja, podziwiam Cię. Tak długo czekałaś na swoje maleństwo. Mi również jest przykro. A nie orientujesz się czasem czy w okolicach naszych przyjmuje gdzieś ginekolog.

nie mam pojecia nie mialam jeszcze do czynienia tutaj z ginekologiem chyba musisz najpierw do rodzinnego lekarza isc a on dopiero cie skieruje do ginekologa niewiem ale tak to u nich jest chyba ...masz GG albo skeypa?

reklama
Mamo Mikolaja ja do Holandii wracam jakoś tak w połowie sierpnia bo u mojego Arka w firmie są wakacje on teraz pojechał na te 2 tygodnie sam bo ja mam tu trochę spraw do pozałatwiania a pozatym chcemy kupić drugi samochód więc bardzo chętnie mogę dojechać na spotkanko bo teraz to jak mąż był w pracy to ja byłam uziemiona w domku :tak::tak::tak::tak:
Robale bardzo mi przykro napewno następnym razem się uda czego ci życzę z całego serca!!!!
a gdzie reszta dziewczyn ?????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry