reklama

Holandia

Hejka,
Dzien dobry nie powiem bo dzien wcale nie dobry, pogoda niech ja szlak...
Robale, przykro mi :-( trzymam kciuki za nastepna probe ;-)
Stawiam kawke (albo herbatke jak kto woli) moze sie troche obudze...

P.S. Jeszcze wam cos na innym watku zostawilam :szok::szok::szok:

reklama
Hej!
U mnie już weekend...pogoda wstętna!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ann super wyglądasz!:tak:
Robale trzymam kciuki za kolejny raz...:cool2:
A ja pije kawkę i zmykam na zakupy bo zamierzam jutro mieć duuużo wolnego!:-D
Kolejna kawka dla was bo chyba mi jedna nie wystarcza przez tą aurę!:dry:

Dzień doberek.
ja dziś znowu miałam w nocy 2 pobudki, więc wogóle się nie wyspałam co zresztą po mnie widać :-D
Oj brakuje mi snu, brakuje :tak:
Dobrze że już weekend, mam nadzieje odeśpię stracone godziny, a jak mała będzie w nocy szlaeć to będę budzić arnolda :-D:tak::-D

Byłam dziś w biurze spytać o moją przysszłość bo 9 sierpnia kończy mi się kontrakt, i miomo że miesiąc przed koncem kontraktu powinni mi dać znac co i jak, to oni stwierdzili, że jeszcze niec nie wiedzą :baffled:
także dalej będę w niepewności :confused:

Idę nastawić pranie, choć nie mam wogóle ochoty wstawać z fotela.

Niewyspana + pogoda = leń :-D

Kochane mam pytanie do Was, pisałam wcześniej że dostałam okres rano. Jednak nic nie leciało, i nie leci, przy podcieraniu też jest czysto, co sądzicie.

Kochane mam pytanie do Was, pisałam wcześniej że dostałam okres rano. Jednak nic nie leciało, i nie leci, przy podcieraniu też jest czysto, co sądzicie.

ze to moglo byc jakies plamienie, wybierz sie moze do lekarza domowego niech cie na badanie krwi skieruje wtedy bedzie wiadomo co i jak - ja tak mysle

Ann super wyglądasz!:tak:
taaa akurat...:szok::-D:szok::-D

Może i tak tylko ja ich tak nie cierpię, w każdym bądź razie zobaczę jak się do jutra nic nie zmieni,to poszuka jakiegoś w Holandii, a może wy znacie jakieś adresy ginekologów.

Dziękuje bardzo za adresy stron, właśnie dostałam wiadomość od jednego gienia ( ginekologa ) i kazał mi się zgłosić na wizytę, bo ........................................................ jest duże prawdopodobieństwo ze to ciąża :). Ciekawe co na to mój mąż, on sobie ustalił że pojadę dopiero 5 sierpnia, ale ja już się nie mogę doczekać wizyty, ale się cieszę. :)

ojej aż się popłakałam, tak bym chciała aby się potwierdziło. Muszę się przyznać, że mam już całą wyprawkę dla maluszka. Zbierałam ją od utraty pierszego dziecka. Ale jestem szczęślwa :)

reklama
Robale ja też miałam na początku ciązy jeden raz plamienie i to wlaśnie było kilka dni po tym kiedy powinnam była mieć okres. i tak jak mówisz była to praktycznie jedna plama krwi i nic więcej.
także trzymam kciuki aby u ciebie było to samo co u mnie było :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry