reklama

Holandia

reklama
Dzień dobry:tak:
Robale, nie wiem co Ci napisać, bardzo mi przykro :-(:-(:-(:-(:-(Mam nadzieję, że jednak wszystko zakończy się powodzeniem.
Ja wczoraj wszystko rano wysprzątałam, a dziś wybieram się na ciuchowe zakupy:-), bez męża:tak::tak::tak::tak: (on za dużo marudzi hehe:-D:-D:-D) Dziś i tak znów pracuje :wściekła/y:, więc jutro pojedziemy razem, a dziś ja sama:tak::tak::tak:
Ann, Ania ma rację Twój brzusio jest przeuroczy:tak::tak::tak::tak:
Karola tylko nie szalejcie dziś za dużo w nocy:-D:-D:-D
Miłej soboty kochane:tak::tak::tak::tak:

HEJKA !!!!
ja właśnie wróciłam z zakupów a teraz jak mały pójdzie spać muszę ogarnąć mieszkanie i dziśiaj mam sprzątanie na klatce schodowej w bloku a potem mam już wekend:tak::tak::tak::tak::tak:na obiadek mam pierogi kupione w sklepie nie wysilam się ale dla mnie samej nie chce mi się gotować:tak::tak::tak:
Robale bądz dobrej myśli !!!!!
pewnie jeszcze tu zajrzę:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Agnes jaka Twoja niunia jest śliczna, ja jestem dobrej myśli tym bardziej ze to przypomina raczej krwawienie z odstawienia anie taki jak ja zawsze miałam okres. Już dołączyłam do Was jako mama, ale teraz czekam na nasze drugie !!!! i wiem że będzie. Ależ te Wasze pociechy są śliczne :)

Robale nie martw się:-):-):-):tak::tak::tak: Napewno jesteś, bo ja tez miałam przeczucie już od 3 tyg, że jestem...No i się sprawdziło!!!!!!
Koleżanka, z którą kiedys pracowałam w restauracji była w 4 mcu, a o tym nawet nie wiedziała, bo normalnie miała okres!:szok::szok::szok::szok::szok::tak::tak::tak::-):-):-) No i właściwie się jej udało, bo miała umowę na rok tylko, a pracowała od 2 miesięcy z nami i zaraz poszła na zwolnienie.....:-D

Agnes widze, że przyjęłaś moją tezę....Po co się męczyć, jak nie ma dla kogo:confused::-D

Ja to od wczoraj u rodziców na wakacjach:-D:-D:-D:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

Pauka dokładnie tak chociaż powiem ci że chyba już bym wolała się pomęczyć z obiadem niż samej siedzieć ale co zrobić jak trzeba to trzeba:tak::tak::tak::tak:
mój mały poszedł spać o 12 to ja się wzięłam za sprzątanko ale obudził się z płaczem więc położyłam się obok niego bo niechciał się uspokoić chyba mu się coś sniło i zasneliśmy razem przed chwilą się obudziłam a Dawcio jeszcze śpi trochę dziś przesadził potem wieczorem nie będzie chciał zasnąć :szok::szok::szok::szok:
a ja mykam dalej do sprzątanka :tak::tak::tak:ale musiałam najpierw na forum zajrzeć:-D:-D:-D:-D:-D:-Dchociaż tu dziś cisza przedwekendowa:-D:-D:-D

Pauka dziękuje za otuchę, myślałam że nie można mieć okresu w ciąży, ale jakoś tak się inaczej czuję od jakiegoś czasu, w ogóle dziękuje Wam kochane że mogę się Was poradzić, że Wy mi pomagacie to miłe, mam męża ale on nie rozumie babskich spraw chociaż się stara. :). Ja za to dziś na obiad miałam fasolkę po bretońsku. A jutro spaghetti to już mąż robi ( czasami go dopuszczę do gotowania).
Agnes fakt że Twój synuś przesadził, pamiętam jak mój brat ( jest młoszy o 11 lat ), spał w dzień a potem mama się męczyła z nim do 12 w nocy. Hehe ale takie męczenie to ja bym chciała.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry