reklama

Holandia

reklama
Jesteśmy z tobą Robale!:-D:-D:-D a nóż będzie nowe forumiontko!;-)
Ann ja poważne mówiłam" o twoim wyglądzie"...dla mnie nie ma bardziej rozczulającego widoku jak taki brzusio!:tak::-)
Ale dość marzeń...moja "dwójeczka" mi wystarcza!:cool2:
Może na "starość" pomyślimy o takim brzuszku..:-p
Pranko wyprane,zakupy zrobione....weekend!
W trakcie sprzątania jestem, już niedużo mi zostało....a jutro do naszej famili/jest już mama i siostra/ dołaczy mój braciszek- na motorze wariat przyjedzie!:szok::-D
Ale będzie wesoło!

No kochane ja tez juz mam weekend :tak:
Natka ja w pl jezdilam do pracy na 3 :30 i szefowa nie interesowalo czy mam czym dojechac .Mialam byc i juz ,wie jezdzielam na rowerze 7 km:tak::szok::baffled:Musialam przed 3 wyjechac z domu:baffled: Cale szczescie ,ze juz tam nie pracuje choc zarobki byly dobre ,ale charówa byla i chyba nadal jest:baffled:
Robale trzymam kciuki mysl ,ze w twoim brzuszku ktos mieszka:tak:Ja mialam skurcze w pierwszym miesiacu :tak:
Agasta ja tez mam pobutki od 3 dni w nocy:tak:Ale u nas to przez zabki:tak::tak::-)
Ann zaraz poogladam jak sie prezentujesz:-D:-D ale na pewno pieknie:tak::tak:
Aneta teraz sie wypogadza :tak:
Ania ale fajnie cala rodzinke bedziesz miec przy sobie!
Michas juz taki fajny siedzi na lozku i kombinuje:tak::tak:Tylko by stac chcial i robi pare kroczkow jak go postawie na nozki:tak:Ale raczkowac i lezec na brzuchu nie chce:no:
Musze cos upiec na powrot A:tak: Chyba jakis drozdzowy:-)

reklama
Dzień dobry. Ja wstałam taka obolała, wszystko mnie boli, i niestety moje plamienie się zwiększyło, :(, zobaczymy 5 sierpień jadę do Polski. Miłego dzionka życzę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry