reklama

Holandia

Hej!
Agasta nie zapomnij o piciu,jeśli to ząbki to właśnie chłodne picie powinno przynieś jej ulge też!:tak:
Karola wędki nie żałuje bo mój ma całe zestawy, więc się tylko śmiał że największy RYBAK NA ŁAJBIE już wędkę złamał!:-D:-D:-D
Sencilla a Ty gdzie się podziewasz?:szok:czyżby pakowanko?:confused:
Anetko a Ty?też zabiegana?:sorry2:

reklama
Claudia od kąd wróciłyśmy ze żłobka do domu nic tylko śpi :szok:
2 razy się zbudziła na 15 minut to zdążyłam jej pampersa zmienić i temperaturę zmierzyć. Kupkę ma dziwna bardzo wodnistą nie wiem to grypa żołądkowa czy co :baffled:

Witajcie kobietki..;-)
pisze mnostwo ciekawych rzeczy ja nie nadazam czytac a juz odpisac to wogole
Pozdrawiam wszystkie goraco i caluski dla waszych maluszkow :-):-D:wściekła/y:
u nas jakos leci chata nadal w remoncie miki nadal placze jak go zostawiam do przedszkola chodzimy raz w tygodniu na godzinki sie pobawic tylko siedze z nim ale juz troche lepiej sie zachowuje moglam ostatnio wyjsc do ubikacji nie zauwazyl ze mnie nie bylo ale drugi raz juz mnie nie puscil samej ale powolutku moze sie oswoi
Agnes- gratulki z okazji Slubu :happy2:!!!
Anna117 - trzymaj sie nad zlewem tez spedzac czas ha ha ja 6 msc tak spedzalam czas haaaa:blink:

uciekam bo burza i pada a maly na dworze

Kurcze dziewczyny u nas nieciekawie mała ma gorączkę 39,7 :baffled: Dzwoniłam do lekarza powiedział, że jak temp nie przekroczy 40 to nie ma się czym martwić, dopiero jak przez 3 dni temp nie spadnie to wtedy mnie pzyjmą :szok::wściekła/y::szok:
Ratunku!!!!!!!!!!!

Zapomniałam dodać, że nie chciała pić mleka za cały dzień tylko 3 razy wypiła rano i w południe normalnie całą butle a ok 17 tylko 140 ml i teraz to tlyko 20 ml :wściekła/y::szok:
Soczku też nie chce pić, ale sika normalnie i kupkę też robiła 3 razu.

Agasta!
Kiedy dziecko ma gorączke albo jest chore to normalne jest że mniej albo wcale nie je...
Nie martw się, podawaj jej paracetamol i picie jak tylko jest potrzeba!:tak:
Gorączka w koncu spadnie...a jak nie to właśnie po 3 dniach coś ci pomogą.
Organizm musi się sam najpierw bronić i wytworzyć bariere obronną a jak sobie nie da rady to wtedy zaaplikują antybiotyk....:sorry2:
Zdróweczka dla małej....

Agasta zdróweczka dla małej!!!!:tak::-D;-):-)
Podaj jej paracetamol...Gorączkę jeszcze zbijesz przez kąpiel dziecka w letniej wodzie...Działa naprawdę! A jak nie chcesz jej moczyć to możesz robić zimne okłady na głowę! :tak::-)

Jeśli chodzi o mleko, to kiedy jest taka wysoka temperatura to nie wolno dawać dziecku mleka, bo może się zwarzyć w org. i dziecko może się zatruć....Najlepiej podawać produkty bezglutenowe, np. Sinlac! Albo zrobić kaszę na wodzie....:tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry