reklama

Holandia

reklama
Dzień doberek,
u nas był straszny upał, później bardzo lało a teraz znowu słoneczko się przedziera.

Dziewczyny skoro o @ mowa to mam do was pytanko.
Po jakim czasie po porodzie dostałyście znowu okres?
Bo ja do tej pory nic, i zastanawiam się czy czasam to nie jest problem :confused:

Ann dzięks....A auto też mam ale jeszcze musze je przerejestrować....:tak::-)

Anna wyślij troche tego deszczu....Tak z odrobinkę!:zawstydzona/y::baffled:

Agasta ja dostałam bardzo szybko...już po 7 tygodniach od porodu!!!!!:szok: Każda kobieta inaczej wraca do sprawności po porodzie i laktacji! Ale to prawidłowe jest chyba, ze jeszcze nie masz....Długo karmiłaś i jeszcze pewnie sie nie unormowało....:tak::-)

jetstem juz:-)
Pauka gratuluje odebranego prawka.Uwaga ludzie we wrocławiu bo Pałka bedzie jezdzic:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
Agasta ja dostalam @ po 3 miesiacach ,ale nie karmiłam za długo :tak:.Szkoda ,ze tak szybko,przeciez bez @ bylo tak dobrze:-D;-):tak::tak:
U nas teraz jest super,wietrzyk wieje i nie ma juz takiej duchoty:tak::tak:
Ja tez zaczynam weekend:happy2::cool2:Jutro trosze posprzatam ,pranko załacze bo prala juz przygotowana czeka:tak::-)
milego wieczorku zycze

Ostatnia edycja:
Hej!

Jestem i ja!:tak:
Ann twoja Marieke jeszcze w dwupaku ale już chyba niedługo bo brzuszek jej opadł...;-)wszystko gotowe więc nic tylko urodzić...
Pauka
Teraz kobietko się dopiero usamodzielnisz!:-D:-D:-D
Anno zazdroszcze deszczyku u nas już się miało ku temu ale sie rozszło...
A ja już posprzątałam i zakupy zrobiłam,pranko już nawet wyskło tylko jutro jagodzianki upiec:-) ale to mamcia!
Ja mam w planach shoping bo przez tą dodatkową pracę 4 kg zgubiłam...

reklama
Ania to tak po wiejsku -wyskło:tak::-D:-D Moja pra babcia tak mowiła :tak::tak::tak:A co to za dodatkowa praca ,ale fajnie sie masz ja tez chce zgubic ale 2*4 kg:tak::tak::-D:-D:szok::szok: Daj przepisik na jagodzianki:szok::tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry