reklama

Holandia

hey dziewczyny,

Pauka, zyje... milo, ze pytalas... :tak: tylko jakos weny do pisania brak... :zawstydzona/y: a ostatnio tez spedzilismy tydzien czasu w Limburg... swietowalismy nasza czwarta rocznice slubu... :tak::-) co prawda rocznica byla w maju, ale dopiero w czerwcu mielismy okazje, zeby gdzies pojechac... bylo bardzo fajnie... :tak::-)
jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJPIEKNIEJSZEGO DLA MAJECZKI... :tak::-) i gratuluje rowniez prawa jazdy... jak to mowia, do trzech razy sztuka... ;-)

Twiggless, rowniez WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ANTOSIA z okazji ukonczenia 2 latek... :tak::-) co prawda zyczenia z lekkim opoznieniem, ale bardzo serdeczne... :tak:
Agnes, ja mialam rowniez sukienke do slubu ecri i buty tego samego koloru... :tak:
Ann, super, ze z Twoimi kruszynkami wszystko w porzadku... :-) sliczny brzusio...
Anetko, jak bylo na pikniku?
Natka, jak tam w nowej pracy?

uciekam spac... jutro rano trzeba znowu do przedszkola jechac...
milej nocki... ;-)

reklama
Dzien dobry!:-):tak:

Ja już od 4.00 na nogach, więc wpadam się przywitać:tak::-):-D

Mój mąż już wyjechał:-(:-(:-p
Zaraz budzę Majkę i zbieramy sie do żłobka, bo na 7.00 muszę już być w pracy....Dzisiaj znowu "pogoda pod Psem", ale przynajmniej ciepło....

Do później!

dzień dobry,
Claudia dała mi dziś pospać do 7:30 :szok:
Teraz znowu spi a ja wcinam śniadanko.
Pranko się już pierze, zaraz poodkurzam i będe się lenić dopóki mała nie wstanie :-D:tak::-D
A jak wstanie to idziemy na spacer do centrum, zobaczyć co się w ciągu tych 2 tyg naszej nieobecności zmieniło :-)

Miłego dnia

Magdalena ja również pytał co u Ciebie:-p:-):-D:-D:-D:-D Wszystkiego najlepszego z okazji 4 rocznicy ślubu:tak::tak::tak::tak: My mieliśmy wybrać się na wyspę Texel w czerwcu z okazji naszej 5 rocznicy ślubu, ale dzwoniliśmy już w kilka miejsce i niestety już zarezerwowane:baffled: Za to odwiedzimy polskie góry w lipcu:tak:
Pauka gratuluję wyjazdu męża i życzę Ci, abyś jak najszybciej dołączyła z dziewczynkami do niego:tak::-)
AGASTA:-D ja to Ci zazdroszczę z tym spaniem do 7:30:tak::tak::tak:
Karola pytałaś jak w pracy:confused: Ja pracuje tylko w piątki:tak::tak::-)

Miłego dnia :tak::tak::tak:

Witam kobietki!
Na poczatek wszystkiego pieknego dla Majusi, cudownego dziecinstwa i samych wspanialych dzieciecych dni! A dla Antosia dziecinstwa pelnego przygod i radosci!

Wlasnie troche poczytalam, co u Was.
U mnie super, mialam gosci przez tydzien, cztery osoby, bylo wspaniale, to sa bardzo dobrzy ludzie, spedzilismy super chwile na rowerach, bylismy nad morzem, w Zaanse Schans, sa zachwyceni Holandia, w ogole cudni jako goscie, pomagali nam, gotowali obiadki itd.
Jestem bardzo bardzo zadowolona! :tak: No i oczywiscie pogoda super... Pozniej wkleje kilka fotek.
Wlasnie przed 15 minutami wyjechali, a moje dzieciaczki juz u opiekunki, a ja zabieram sie do pracy!

Ktos pytal o ten sernik jagodowy, ja go zrobilam z cottage cheese, taki ziarnisty w niebieskich opakowaniach, moze tez byc hutten kase z firmy danone. Ale trzeba go bardzo dobrze zmielic.

W ogole jak byli goscie, to sie uwznioslalam piekarniczo i zrobilam kilka rzeczy z tej strony, polecam sernik wiedenski. PO prostu NIEBO W GEBIE!

caluje Was dziewczynki, zycze Wam cudownego dnia!
:happy2:

Dla Antosia spóźnione lecz szczere życzenia:tak:
100 lat i samych radości w życiu!!!!

Sencilla fajnie, że spędziłaś miło czas:tak: Ja już nie mogę się doczekać naszego urlopu w PL:tak::-)
Ma może ktoś sprawdzony nocleg (pokój) w Zakopanem:confused:

Aneta ja mam sprawdzony pensjonat w poroninie to jest bardzo blisko zakopanego 2 km czy jakoś tak tylko ze 60 zł za dobe ze śniadaniem (2 lata temu) ale było super żarcie pychotka bardzo byliśmy zadowoleni.
tu jest ich stronka http://www.litworowka.pl/
a w zakopamen to kiedyś też spałam w jakimś innym miejscu ale nie mogę sobie przypomnieć nazwy :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry