reklama

Holandia

reklama
Jestem i ja
Ann to dobra wiadomosc ,ze nic sie nie dzieje:tak:Prze śliczny brzusio:tak::tak::tak:kusisz nim oj kusisz:-D:-D
Ania117 mi tez sie nic nie chce,a ten tort to nie czasem od sencilli?
Agasta porzadki zrobione?Pewnie tak i juz odpoczywasz:happy2:
Natka no pochwal sie ta nawa praca,bo nas ciekawość zeżre :-D;-)
Agnes jak przygotowania do slubu?
Aneta a ty co tak cichutko, nie piszesz?:dry::nerd:Znalazłas opiekunke?
Ania a cóż Erni tak szybko padł?Mamuska go wykonczyła?:-D
Dzis wszystkie na A tylko Natka sie wyroznia:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A my dzis buszowałysmy po sklepach, jutro ide do pracy na 5 godz sprzatac.Michasiem zajma sie siostrzyczki:tak:

Karola Erni padł bo go jakiś wirus dopadł:zawstydzona/y::-(...najpierw było mu bardzo zimno nawet w ubraniu:szok:....a potem go wykąpałam i zawinęłam w kocyk i zasnął.
Dałam mu paracetamol ale cały rozpalony i jeszcze od tego czasu sie nieobudził!:szok:

HEJ!!!!
ja w końcu mam chwilkę czasu żeby do was zajrzeć ale mam w końcu sukienę do ślubu jeszcze tylko musimy kupić garnitur i tu mam właśnie dylemat bo nie wiem jaki czy jakiś jasny czy czarny ciekawa jestem waszego zdania :tak::tak::tak::tak:
ale mam już takiego stresa jak to wszystko będzie że nie wiem jak ja przeżyje tą sobotę :szok::szok::szok::szok::szok:
dobranoc idę już spać bo nie mogę się wyspać odkąd przyjechaliśmy do PL:tak:

hejka, jestem

agnes mój M już ma garnitur, kolor grafitowy, taki jakby szary- cos w tym stylu i jest z takiego jakby troche połyskującego materiału:happy2: koszule ma jasny róż taki łososiowy kolorek i krawat jasny róż z takimi hafcikami, moja suknia wiecie jak wygląda, a Zosia ma sukienkę z satynki na grubym naramkach w różowe różyczki:-)

anna117 sencilla napisała ci gdzie mieszkam, sprawdzałam, mamy do siebie ok 150 km, czyli bardzo daleko- zresztą ja mam do wszystkich dziewczyn daleko, najbliżej do Agatki 70 km:sorry2:

pauka jak Majka? jak twój egzamin?
aniu dlaczego Ernest ma gorączkę? i jest taki rozgrzany? co z nim? pisz szybko:confused:

anetko jak szkoła?

pracuje na produkcji;) czyli szału nie ma:cool2: potem wam cos więcej napisze o mojej pracy, ale jest fajnie i miło.

Zosia chyba ma sie dobrze z opiekunką, bo jakoś normalnie sie przy niej zachowuje:sorry2:

Natko to super że jesteś pozytywnie nastawiona do nowej pracy!:-D:tak:
A co do Erniego to sama nie wiem:szok: jeszcze co mu jest- mam cichą nadzieje że rano będzie ok...idę sać bo nie wiem co mnie w nocy czeka z jego strony!:zawstydzona/y:

Hej laski,
ja już prawie wszystko zrobiłam co zaplanowałam.
Przed chwilą postawiliśmy kabinę prysznicową, więc zaraz ide ją testować :-D
Claudia śpi od 21, w żłobku tak samo jak przed wyjazdem nie było żadnych problemów.

Ann superowy brzusio :tak:
Natka no widisz, a tak się martwiłaś o Zosieńkę.
Karola jutro jeszcze salon mi został do wysprzątania i na najbliższy czas będe mieć w końcu spokój :-):tak::-)

W środę znowu do pracy :baffled: Jakoś nie mam natchnienia...

Spokojnej nocki pa pa

Ania biedny Erni , coz to znow go dopadlo ,moze ten wirus co ja mialam:no:
Agnes ,Natka juz sie nie moge zdjec do czekac:tak::tak:Ja chyba tez wole ciemny gajerek ,choc nie jestem do konca pewna:-D
Pauka moje zdrowko juz ok,a jak Majka sie czuje??

reklama
natka86 no ja zaraz sprawdzilam i wlasnie tyle jest, matko ja chyba mieszkam najdalej:-( i zadnej z was tu blisko nie ma:-(

jezeli chodzi o wybor garnituru, znaczy kolor to fajnie jest opsowac do koloru sukienki bo np. jesli jest ecru a nie biala to chlodne kolory garnituru jak szarosci nie beda pasowac, a teraz zreszta panie w salonach slubnych to dobrze doradzaja -wiem cos o tym w koncu od kilku tygodni jestem mezatka;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry