reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

witam i ja,

natka, wszystkiego pieknego dla Zosienki, z okazji roczku... :tak::tak::-):-):-) zdrowka, radosci, zawsze usmiechnietej buziuni... sciskam Cie mocno Zosienko... :-):-) forumowa ciotka Magda... ;-)

reklama
dzien doberek

wpadłam zameldować ze zyje i u nos wsio OK
jedynie z czego jestem niepocieszona to, to że lodwisko mi sie topi...
weekend spedzony aktywnie, łyżwy i sanki były w ruchu :wink: najpierw z Antkiem poszalałam a pożniej z kolezanką zrobiłysmy kilka kilkometrów na lodzie czyli i sobota i niedziela w ruchu :wink:
Antoś cwaniak najbrdziej mu sie podoba jak mowie mu ze ma połozyc nozki wysoko na saneczki i mocno sie trzymac wtedy zaczynam biec a młody az piszczy i smieje sie w glos :D jak zwalniamy i sie zatrzymuje zeby dech zlapac to po swojemu skrzeczy zeby jeszcze szybko jechac...

23321512730.jpg

23304612730.jpg

23293112730.jpg

wszedzie samoloty
[ame="http://pl.youtube.com/watch?v=0Hwto5EPTYM"]YouTube - wszedzie samoloty[/ame]
pcham sanki
[ame="http://pl.youtube.com/watch?v=dGoI4lYCiFY"]YouTube - pcham sanki[/ame]
zimowy jezdzik
[ame="http://pl.youtube.com/watch?v=7viqEyp-oy0"]YouTube - zimowy jeżdzik[/ame]
zaraz po zabawie na lodzie zamist pojśc spać wziąłem sie za pomaganie
[ame="http://pl.youtube.com/watch?v=cX-IByXHUas"]YouTube - pomagam[/ame]

i oczywiście najlepsze zyczonka dla naszego roczniaka - Zosi

Anetko, jak sie czuje Oliwierek? juz lepiej? duzo zdrowka dla niego... :tak:
Niunia, sliczne fotki z urodzinek... :-)
Natka, lepiej nie przyzwyczajaj spac Zosi w waszym lozku... potem bedzie trudno ja tego oduczyc... :tak: ale to takie moje skromne zdanie... ;-)
Ania, Agasta, ale macie fajnie z tymi mamami... mile spedzonego czasu Wam zycze... :tak:
Ma-rita, ciesze sie, ze dobrze sie czujesz... :tak: u mnie tez rodzinka i znajomi dowiedzieli sie o mojej ciazy w 5-tym miesiacu... ;-) a ze brzuszka tez dlugo nie bylo widac, wiec nikt sie nie zorientowal... :no:

uciekam, bo Manuel robi porzadki w szafkach... :szok::-D

Zosienko, najlepsze zyczenia w dniu Twoich pierwszych urodzinek!! Duzo zdrowka i cudownego, radosnego dziecinstwa :-) Sto lat!!!!

Aneta jak minela noc? Mam nadzieje, ze Oli juz nie wymiotuje. Daj znac co ewentualnie powiedzial lekarz.

Niunia widze, ze u Was imprezka byla jak sie patrzy :tak:

Witam poniedziałkowo:)Magdalena Oli dziś w nocy już nie wymiotował, całe szczęście, ale rozwolnienie nadal ma:( Rano zjadł jedną kanapkę z masłem, więc jest nadzieja na poprawę:)Tak Wam się przyznam po cichutku, że użyłam sposobu mojej mamy... (ale chyba się nie przyznam jakiego) i podziałało, Oli nie wymiotuje już:)niunia zdjęcia super:)twiggless Twój Antoś jest boski:)Zosiu wszystkiego najlepszego, zdrówka, szczęścia i wszystkiego naj!!!!!!Dziewczyny odpowiedzccie co mam zrobić, bo nie działają mi emotikonki, nie mogę zmienić czcionki, zmienić kolor itp :(

Hej kobietki,

natka wszystko naj dla Zosieńki z okazji roczku.

U nas dziś była pani z biura konsultacyjnego.
Claudia przytyła w ciągu 6 dni pół kg :szok: Waży już 3,61 kg.

Zaraz jadę do sklepu po witaminę D i wkładki laktacyjne bo mleko leci ze mnie jak z krowy :-D

Witam

Składamy życzenia dla naszych solenizantek Wiktorki i dla Zosieńki...

Urodzinki dzisiaj Twoje,
śpieszą na nie gości roje.
Śpieszy ptaszeki robaczek,
chyżo zdąża sam ślimaczek.
Pragną szczęścia życzyć Ci
oraz samych pięknych dni.
Niosą całe świata piękno,
przecież dzisiaj Twoje święto.

Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik. Wszyscy razem z balonami, z najlepszymi życzeniami, bo to dzień radosny wielce, masz juz jeden roczek więcej :):-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Natka, sto lat dla Zosiuni!! Ale juz duza panna z niej :tak: Ja mam wrazenie, ze roczek Marysi byl wczoraj, a tu juz dwa lata beda zaraz :)

Do góry