reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Urodzinki dzisiaj Twoje,
śpieszą na nie gości roje.
Śpieszy ptaszeki robaczek,
chyżo zdąża sam ślimaczek.
Pragną szczęścia życzyć Ci
oraz samych pięknych dni.
Niosą całe świata piękno,
przecież dzisiaj Twoje święto.

Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik. Wszyscy razem z balonami, z najlepszymi życzeniami, bo to dzień radosny wielce, masz juz jeden roczek więcej :):-D:-D:-D:-D:-D

my również przyłaczamy się do zyczeń dla zosii:tak:

u nas mamy troche spraw do pozalatwiania, maz w srode rano juz wyjezdza- i dwa miesiace bedziemy bez niego:baffled: ale dlatego zostaje z mama-która mi bardzo duzo pomaga... mam nadzieje że ona nie będzie chciala teraz wyjechac też do holandii..

agasta- claudia teraz bedzie ci berdzo szybko rosnąc i ani sie obejrzysz tak jak i ja i juz będzie roczek;-)

twiggless- antoś jest boski:tak: przydałby mi sie taki pomocnik do sprzatania;-)

reklama
Witam:-)
Wszystkiego najlepszego dla Zosienki i Wiktorii;
W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Twoje święto..."
Jadą do Ciebie życzenia..pieknych marzeń do spelnienia!!
Ja dzis bylam z moim Misiem do szczepienia.Byl bardzo dzielny:tak::tak:
A tera ide spac.d:tak:obranoc

No kochane ruch tu jak na jarmarku...
Ja też się dołącze do życzeń dla solenizantek! Sto lat:-D dziewczynki!!!:tak:
Twiggless zdjęcia boskie, gdzie kupiłaś mu taki extra kombinezonik?:szok:;-):-D
Anetko dobrze że już małemu lepiej!:happy:
Pauka trzymaj się - będzie dobrze!:tak:

I już zapomniałam co przeczytałam...:baffled:taka jakaś zaspana od rana jestem...
Uciekam do łóżeczka...Miłych snów wszystkim!:-D

reklama
Do góry