reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Hej:-)
Niunia pogoda troszke nie dopisala, ale i tak było super.A wieczorem wszystko jest pieknie oswietlone:happy2:.
Ania pyszna kawka mniam.
Natka a gdzie jest Enschede?Slicznie wygladacie na zdjeciach:tak::tak::tak::tak:
Dziewczyny moze ktoras wie jaki sa warunki zapisania sie do społdzielni i jak sie to robi?
Ann Marita jak wasze fasolki?
Pauka jak powrot do zdrowia\?

karola Enschede jest na granicy z Niemcami-mamy tam jakieś 200 metrów:tak: zapraszam:-) bo też się czasami nudzę:cool2:

aga to jak chcesz pracowac jak masz małe dziecko,dopiero teraz doczytałam ze młodsze ma 6 miesięcy, bo wczesniej przeczytałam ze 6 lat... a powiedz nam cos więcej o sobie. to co robisz całymi dniami oprócz opieki nad dziecmi????

a gdzie reszta??

Witam Was:tak:
Troszkę mnie nie było, bo moje serduszko nawaliło i jakoś nie miałam siły pisać, ale jest już dobrze:tak:
Wszystkim choruszkom życzę zdrówka:tak::tak::tak::tak:
Karola mogę Ci pomóc w zapisaniu się przez neta do spółdzielni:tak::-)
natka my chyba w podobnym wieku jesteśmy :-D:confused: Powiedz mi czy to prawda, że środki czystości - proszki do prania, płyny do płukania itp są dużo tańsze niż w NL? Kiedyś chyba napisałaś, że jeździsz na zakupy do Niemiec - prawda:confused: dobrze kojarzę:confused: dokładniej gdzie jeździcie:confused: do jakiegoś centrum handlowego:confused:
Jak jedziemy do PL to zawsze sobie obiecujemy, że staniemy w Niemczech na zakupy, ale nigdy jakoś nam się nie chce, szkoda czasu :-) jak to mój mąż mówi:-D
aga witaj:tak:, napisz coś więcej o sobie:tak:
Dziewczyny dziękuję za wsparcie na wątku zamkniętym:happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
i ja jestem...
wiki smacznie spi, a ja już po silowni:-)
dzisiaj taka zakręcona jestem ze robie wszystko odwrotnie:-D (np zamiast wlać sos na talerzyk polałam piec:-D)

a ja czekam kiedy pojade do NL, bo kilka dni bez męża i nie moge wytrzymać:confused:

witam nowa mame i dzieci:tak: napisz cos wiecej o swoich pociechach...

natka- chyba po drodze do amsterdamu wstapie do ciebie;-)

Do góry