reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

dzien dobry,
Aga, witaj!! Jak Twoje dzieciaki maja na imie? Ja chyba niestety daleko od dordrechtu..
Ja juz po lekcjach, a teraz do pracy.. :tak: co za pogoda...:szok:

reklama
Aneta dziekuje ,ze chcesz mi pomoc!!:tak::tak:Jak sie spotkamy to sie zapisze.Ja oczywiscie nie mialam kiedy wejsc na zamkniety ,szybko musze nadrobic:tak:.
Natka tam jest tyle kanalow jak w wenecji:tak::-),muzeum figor woskowych tez jest godny wejscia=20 e.Duzo kosciołow do zwiedzania,centralny jest w starym "zamku".Jest co zwiedzac:tak::tak:.TYlko musi byc ładna pogoda.DO nas do hagi tez zapraszam do MADURODAMU!A potem na kawke i pyszny obiadek.ZRESZTA TO SIE TYCZY DO WSZYSTKICH FORUMOWICZEK!!Anetko do Ciebie tez :cool2::happy2::happy2::happy2::happy2:.
Witam nowa mamusie duuuuuuuzo pisz!
Dzis mam kluski slaskie i pieczen z sosem bialym;-)

Ostatnia edycja:
anetka ile masz latek??? sorki że tak bezpośrednio pytam. w Niemczech jest o wiele taniej, ja robie zakupy w DM drogerie markt i tam jest bardzo tanio, pieluszki dla małej,husteczki do pupci, kremy, herbatki dla Zośki i jedzonko z Hippa, proszek do prania te wielkie paki kupujemy, płyn do zmywania, do płukania np 0,65 euro i to bardzo ładnie pachnące. ogólnie duży wybór i super ceny:tak:
karola czuje się zaproszona:-D
niunia wpadaj, wpadaj jak ci po drodze;-)
zapraszam:happy2:
karola ale obiad zapodałas:szok: az mi w brzuchu zaczęlo skręcac,bo ja dzisiaj tak skromnie- rosołek:blink:
secilla normalnie cię podziwiam kobieto,skąd w tobie tyle energii:dry:

Hej kobietki!

Ja właśnie wróciłam z pracy...
Witam cię Aga - to ja mam do ciebie najbliżej ok 20km:tak::-D!!!
Ja czuję sie jakby mnie walec rozjechał ale ja taka już jestem nie lubie leżakować :no: i kropka!
W pozycji pionowej szybciej wracam do zdrowia!:-D:tak:
U nas na obiadek podobnie...dziś pierogi ruskie!:cool2:
Anetko co się tyczy spółdzielni to ja też będę chętna...w niedługim czasie!
Natka fotki super i dobrze ci z tymi Niemcami blisko...
Niunia trzymaj się...:blink:

Miłego popołudnia...
Ann wszystko ok?MaRita?A Twigless gdzie zabłądziła z PaulinąAnna?:eek:

nic ciekawego nie robie siedze z dziecmi w domu nieraz wyjdziemy na miasto po zakupy w niedziele z mezem gdzies sie pojedzie a ogulnie nuda zdecydowalam sie na pilnowanie dziecka bo moje sa bardzo spokojne dzieci wiec mogla bym pilnowac jeszcze jakies zawsze ta satysfakcja ze masz swoj zarobiony grosz ze sama go zarobilas

Witajcie dziewuszki
Karola U nas bez zmian....Dalej chore...:-(

Natka z pracą jeszcze nic nowego... nie dzwonili:no::no::no:
Ale poczekam jeszcze do środy jak nie oddzwonią to będę na rozmowie gdzie indziej....:tak:

Na obiadek mamy dziś zupkę fasolową:tak::-):-):-)Komu????

A witamy nową koleżankę.....Zachęcamy do systematycznego piasnia.....:-):-):-):tak:

Aniu ja również podpisuję się pod tym, że powinnaś zostać naszym zastępcą moderatora, albo inaczej moderatorem drugim.....:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

Anetko a co to za sercowe kłopoty u ciebie????:confused::confused::confused::-(

reklama
Do góry