reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

I jeszcze torcik dorzuce;:-D

Poza tym proponuję kawkę bo zaraz zasnę na stojąco a za chwilę muszę odebrać małego sąsiada z przedszkola...:szok::-)

reklama
do Holandii wracamy w niedziele.
bylam dzisiaj w biurze parafialnym i 8 sierpnia o 15.30 jest nasz ślub:-)
orkiestry nie załatwiam sama, kamerzysty i fotografa tez brak...
Michała siostra jest fotografem i zrobi nam album ze zdjeciami i sesję nocą na rynku:tak: ale ktos musi zrobic grupowe zdjecia:baffled:

mała tak sobie, antybiotyku nie chce i nadal go wymiotuje, robie jej fioletem i tantum werde, goraczki na szczescie nie ma..

Oj ale sie rozpisałyście:-)

MARYSIU
"Z okazji urodzin życzę Ci radosnego uśmiechu, wielu wesołych przyjaciół, wspaniałych zabaw, wymarzonych zabawek, bajkowych snów do poduszki, lodów na deser i wszystkiego czego tylko zapragniesz"
Anetko swietny ten Nikos,Teraz dzieci tak szybko dojrzewaja??:szok:Ja tez bym nie chcaiała,zeby Michas sie dowiadywał takie rzeczy w tym wieku:no:
Pauka nie ta praca to bedzie inna,na pewno cos znajdziesz:tak::tak::tak::happy::happy:
Agasta zdrowka zycze.
Natka gratuluje terminu slubu:tak::tak::tak:
Niunia widze cwiczysz pełna para,daj troche twego zapału:blink::dry:
Lece do Misia bo juz znudził sie zabaweczkami:-)

hej
Wszystkiego najlepszego dla Marysi z okazji urodzinek!!!!!!
Pauka szkoda ze ci z tą pracą nie wypaliło ale napewno jeszcze coś znajdziesz a może twój mąż w Holandii znajdzie pracę tam faktycznie jakoś łatwiej my z jednej wypłaty nie mamy zle a w PL to sobie nie wyobrażam żyć nawet z 2 wypłat do dobrego szybko się przyzwyczaić ;-)
dziś byłam w biurze parafialnym i mamy ślub 4 lipca o godz 16 chciałam pózniej ale już nie było wolnego ale u nas ksiadz ma stawki :szok:za ślub nam powiedział "co łaska"ale nie mniej niż 1400 zł :szok::szok::szok:
kupiłam sobie fajną bluzkę i spodnie narazie a jeszcze muszę sobie coś kupić na chrzciny bo jestem za chrzestną co prawda w Holandii ale wolę tutaj sobie kupić jakiś ciuszek:-):-)

do potem....

Witaj Kamkamka!!
KOchane Mamusie
dziekujemy wraz z Marysia za wszystkie wspaniale zyczenia! My wlasnie skonczylismy swietowanie, bardzo skromnie i spokojnie bylo, bo kochana solenizantka obchodzila swe urodziny... z zapaleniem wirusowym krtani i gardla, goraczka 39 stopni, katarem i w ogole ledwo zywa :( Byl torcik owocowy, balony, prezenciki, sto lat i zdjecia. Mam nadzieje, ze bedzie cos pamietac :baffled:
Natka i Agnes, dam Wam namiary na te moja kolezanke, co jest fotografem. Oto adres jej strony internetowej:
Eva Hajduk/HAUST foto
www.haust-foto.com
+48 605 419 737
Chyba sa tez tam nasze zdjecia slubne, o ile sie nie myle :tak::blink:

reklama
agnes- w jakim miescie bedziesz miec slub jesli mozna spytac? taka cena to niezle:baffled: u nas całe szczescie bylo co laska dalismy 300zl, ale do tego 100zl organista, 300zl przybranie kosciola:baffled: jest troche tych kosztow zwiazanych ze slubem;-)

kamkamka-napisz cos wiecej o sobie:tak:

Do góry