reklama
natka86
mamusia Zosieńki
wszystkiego najlepszego dla Marysi
natka86
mamusia Zosieńki
do Holandii wracamy w niedziele.
bylam dzisiaj w biurze parafialnym i 8 sierpnia o 15.30 jest nasz ślub:-)
orkiestry nie załatwiam sama, kamerzysty i fotografa tez brak...
Michała siostra jest fotografem i zrobi nam album ze zdjeciami i sesję nocą na rynku
ale ktos musi zrobic grupowe zdjecia
mała tak sobie, antybiotyku nie chce i nadal go wymiotuje, robie jej fioletem i tantum werde, goraczki na szczescie nie ma..
bylam dzisiaj w biurze parafialnym i 8 sierpnia o 15.30 jest nasz ślub:-)
orkiestry nie załatwiam sama, kamerzysty i fotografa tez brak...
Michała siostra jest fotografem i zrobi nam album ze zdjeciami i sesję nocą na rynku
ale ktos musi zrobic grupowe zdjecia
mała tak sobie, antybiotyku nie chce i nadal go wymiotuje, robie jej fioletem i tantum werde, goraczki na szczescie nie ma..
karola82_82
mama slicznego Michałka
Oj ale sie rozpisałyście:-)
MARYSIU"Z okazji urodzin życzę Ci radosnego uśmiechu, wielu wesołych przyjaciół, wspaniałych zabaw, wymarzonych zabawek, bajkowych snów do poduszki, lodów na deser i wszystkiego czego tylko zapragniesz"
Anetko swietny ten Nikos,Teraz dzieci tak szybko dojrzewaja??
Ja tez bym nie chcaiała,zeby Michas sie dowiadywał takie rzeczy w tym wieku
Pauka nie ta praca to bedzie inna,na pewno cos znajdziesz

Agasta zdrowka zycze.
Natka gratuluje terminu slubu

Niunia widze cwiczysz pełna para,daj troche twego zapału

Lece do Misia bo juz znudził sie zabaweczkami:-)
MARYSIU"Z okazji urodzin życzę Ci radosnego uśmiechu, wielu wesołych przyjaciół, wspaniałych zabaw, wymarzonych zabawek, bajkowych snów do poduszki, lodów na deser i wszystkiego czego tylko zapragniesz"
Anetko swietny ten Nikos,Teraz dzieci tak szybko dojrzewaja??
Ja tez bym nie chcaiała,zeby Michas sie dowiadywał takie rzeczy w tym wieku
Pauka nie ta praca to bedzie inna,na pewno cos znajdziesz

Agasta zdrowka zycze.
Natka gratuluje terminu slubu

Niunia widze cwiczysz pełna para,daj troche twego zapału

Lece do Misia bo juz znudził sie zabaweczkami:-)
agnes74
Zadomowiona(y)
hej
Wszystkiego najlepszego dla Marysi z okazji urodzinek!!!!!!
Pauka szkoda ze ci z tą pracą nie wypaliło ale napewno jeszcze coś znajdziesz a może twój mąż w Holandii znajdzie pracę tam faktycznie jakoś łatwiej my z jednej wypłaty nie mamy zle a w PL to sobie nie wyobrażam żyć nawet z 2 wypłat do dobrego szybko się przyzwyczaić ;-)
dziś byłam w biurze parafialnym i mamy ślub 4 lipca o godz 16 chciałam pózniej ale już nie było wolnego ale u nas ksiadz ma stawki
za ślub nam powiedział "co łaska"ale nie mniej niż 1400 zł 

kupiłam sobie fajną bluzkę i spodnie narazie a jeszcze muszę sobie coś kupić na chrzciny bo jestem za chrzestną co prawda w Holandii ale wolę tutaj sobie kupić jakiś ciuszek:-):-)
do potem....
Wszystkiego najlepszego dla Marysi z okazji urodzinek!!!!!!
Pauka szkoda ze ci z tą pracą nie wypaliło ale napewno jeszcze coś znajdziesz a może twój mąż w Holandii znajdzie pracę tam faktycznie jakoś łatwiej my z jednej wypłaty nie mamy zle a w PL to sobie nie wyobrażam żyć nawet z 2 wypłat do dobrego szybko się przyzwyczaić ;-)
dziś byłam w biurze parafialnym i mamy ślub 4 lipca o godz 16 chciałam pózniej ale już nie było wolnego ale u nas ksiadz ma stawki
za ślub nam powiedział "co łaska"ale nie mniej niż 1400 zł 

kupiłam sobie fajną bluzkę i spodnie narazie a jeszcze muszę sobie coś kupić na chrzciny bo jestem za chrzestną co prawda w Holandii ale wolę tutaj sobie kupić jakiś ciuszek:-):-)
do potem....
Witam wszystkie mamusie mieszkajace w Holandi.
Jestem tu nowa. Jestem w 37 tygodniu ciazy.
Jestem tu nowa. Jestem w 37 tygodniu ciazy.
natka86
mamusia Zosieńki
hejka
agnes masakra z tą ceną slubu
ja nie pytałam ile to kosztuje,ale nie planujemy dac wiecek niz 400-500 złotych
kamkamka witaj, napisz nam cos wiecej o sobie
agnes masakra z tą ceną slubu

ja nie pytałam ile to kosztuje,ale nie planujemy dac wiecek niz 400-500 złotych

kamkamka witaj, napisz nam cos wiecej o sobie
Witaj Kamkamka!!
KOchane Mamusie
dziekujemy wraz z Marysia za wszystkie wspaniale zyczenia! My wlasnie skonczylismy swietowanie, bardzo skromnie i spokojnie bylo, bo kochana solenizantka obchodzila swe urodziny... z zapaleniem wirusowym krtani i gardla, goraczka 39 stopni, katarem i w ogole ledwo zywa
Byl torcik owocowy, balony, prezenciki, sto lat i zdjecia. Mam nadzieje, ze bedzie cos pamietac 
Natka i Agnes, dam Wam namiary na te moja kolezanke, co jest fotografem. Oto adres jej strony internetowej:
Eva Hajduk/HAUST foto
www.haust-foto.com
+48 605 419 737
Chyba sa tez tam nasze zdjecia slubne, o ile sie nie myle

KOchane Mamusie
dziekujemy wraz z Marysia za wszystkie wspaniale zyczenia! My wlasnie skonczylismy swietowanie, bardzo skromnie i spokojnie bylo, bo kochana solenizantka obchodzila swe urodziny... z zapaleniem wirusowym krtani i gardla, goraczka 39 stopni, katarem i w ogole ledwo zywa

Natka i Agnes, dam Wam namiary na te moja kolezanke, co jest fotografem. Oto adres jej strony internetowej:
Eva Hajduk/HAUST foto
www.haust-foto.com
+48 605 419 737
Chyba sa tez tam nasze zdjecia slubne, o ile sie nie myle

reklama
niunia_2008
mama Wiktorii :)
agnes- w jakim miescie bedziesz miec slub jesli mozna spytac? taka cena to niezle
u nas całe szczescie bylo co laska dalismy 300zl, ale do tego 100zl organista, 300zl przybranie kosciola
jest troche tych kosztow zwiazanych ze slubem;-)
kamkamka-napisz cos wiecej o sobie
u nas całe szczescie bylo co laska dalismy 300zl, ale do tego 100zl organista, 300zl przybranie kosciola
jest troche tych kosztow zwiazanych ze slubem;-)kamkamka-napisz cos wiecej o sobie