reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
hey hey....:-D

A co tu tak cicho:szok::szok::szok:

Majunia zasnęła....Ach te zęby...Nie mam już siły.....

Dziewczynki kawusię robię...Kto się dołączy???:laugh2::-):tak:

Gosiu śliczny masz ten suwaczek z brzuszkiem....:-D

Niunia u nas tez coś takiego podobnego do śniegu z nieba leci....:tak::-);-)

Agasta widzisz jak to szybko leci....Już miesiąc minął, a wydaje sie że to było wczoraj nie!? Buziaczki dla Claudusi z okazji miesiączka:-D:-D:tak:

Ania to pewnie do pracy pognała.....:confused::baffled:
Ann, Aneta, Twigless, Magdalena i Ma-Rita meldujcie się....:tak:Dziewczyny smutno tu jakoś bez was.....:-:)szok::-(

Witam
Pauka miło, że za nami tęsknisz;-):-)
Agasta wszystkiego najlepszego dla Twojej córci:tak:

Mnie tak ten kaszel męczy, że nawet klikać mi się nie chcę:baffled: Boli mnie już serduszko od tego kaszlu:-:)wściekła/y:. Do lekarza nie mam po co iść, bo ile razy byliśmy tyle razy słyszeliśmy "samo przejdzie":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Muszę się pomęczyć do poniedziałku, w poniedziałek przyjeżdża do mnie syropek z PL:tak:. Mam jeszcze antybiotyk z PL, ale sama nie wiem czy go wziąć:confused:

Witajcie kobietki!

Pauka zgadłaś ...w pracy dziś byłam,bo myślałam że lepiej się czuję!:-)
Ale niestety jak wróciłam to mnie tak kopło:szok: że teraz sie obudziłam i łeb mi pęka!:-(
Claudia gratuluję ci kruszynko pierwszego mesiąca życia....;-):-D
Karola jak po spacerku?Pogoda dopisała więc pewnie sie udał...
Anetko kurcze nie wiem jak ci pomóż...trzymaj sie!;-)
A ty Gosiu jak ze swymi boleściami?:sorry2:
No kobiety faktycznie co niektóre nas zaniedbują....:zawstydzona/y::tak::-D
Może kawka nas zjednoczy....?:szok::-D

My własnie wrociliśmy ze spacerku,było super.Naprawde pogoda dzis piekna:-).Teraz obiadek i odpoczynek:tak::tak:.A jutro wyprawa w Twoje strony ANIU:-D
Aneta zrob sobie miód z czosnkiem.Na kaszel i gardło jest dobry.
Agasta samych radości dla córeczki:happy:
Ania jak nmie ząb bolał to wyrwałam:rofl2::rofl2::rofl2:(.żarcik).MOze cos pomoże;-)

reklama
Dziękujemy za życzenia :-)

Sytuacja z piciem powoli zaczyna wracać do normy, choć do pełni szczęścia jeszcze trochę brakuje :-D

Lecę robić obiad,
pozdrawiam

Do góry