reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Witam
My właśnie gości pożegnaliśmy:tak:
Ma-Rita dla Twojego synka:

W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Twoje święto..."
Jadą do Ciebie życzenia... jadą...

Kol
orowych snów :-) Dobranoc

reklama
Ma-Rita, wszystkiego najlepszego dla Twojego synka, zdrowka, radosci, spelnienia dzieciecych marzen,wspanialego dziecinstwa... :tak::-):-)

Ann, zdrowka zycze... i uciekaj szybciutko do lozka... :tak:;-)

milych snow dziewuszki... ;-)

Ma-Rita, niech Ci synek rosnie w radosci i szczesciu! Sto laaaaat!!!
I ja zmykam do szkoly i do pracy....

Hello!
Jesteśmy w końcu....

Nie zdziwiłam sie wcale wchodząc tu i widząc, że tak niewiele naskrobałyście....Przecież to własnie weekend minął, a pogoda zapewne u Was też dopisała, więc kto by w domu siedział przed kompem....

A my byliśmy u rodziców wczoraj...:-):-):-)
Aniu i też do kawki mamcia zrobiła karpatkę! Chyba mamy te same zachcianki....;-):-)
Ann zdrowiej szybciutko! I poleż prze kilka dni kochana, bo w twoim stanie to nie dobrze, że jeszcze do pracy będziesz musiała chodzić!:tak::szok:

Anetko przybij piątkę! u nas też raz jedna raz druga...:tak:
Teraz Oli cos mi znowu kaszle, a i Seba dzisia dzwonił i narzekał na żółądek....Czyżby grypa żółąkowa! Mnie w sobote cos brzuch bolał....A Maja dalej takie kupynieciekawe robi, tzn. już nie takie bieunkowe, ale strasznie śmierdzące i widac, ze żołądeczek nie pracuje tak jak powinien, bo jedzonko nie jest dobrze strawione....:-:)-:)szok:

Sencilla a jak u was? Już wszystcy zdrowi? zdjęcia cudowne... takie pełne miłości spojrzenia, aż miło popatrzeć na Was!:tak:;-):-)

Oczywiście dla synusia MaRitki też przesyłamy mnóstw zyczeń i buziaków!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hej dziewczynki,
Pauka, biedna ta Twoja Mala! MOje Skarby tez sa chore, juz od 3 tygodni... :( Co za dziadostwa kraza w powietrzu?? :szok: Mam nadzieje, ze wszystko niedlugo u Ciebie wroci do normy!
Aniu Haven, widze, ze zalozylas sobie album... Pieknie :)
Ja wlasnie wrocilam ze szkoly i jem sniadanie, hihi, jak wczesnie ;-) A kto wypije ze mna kawke? Zapraszam! A moze ktos ma ochote na kanapeczke? :tak:

reklama
Do góry