reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

sencilla ja poprosze:tak:

zosia własnie zjadła bananka,a obiadek dzisiaj ok 17;-)

musze się wam pochwalic że dziś znalazłam u małej 11 ząbek, jak nie było to nie było,a teraz w ciągu 2 tygodni jej 7 wyszło:szok:

aneta jak Niko?

reklama
Sencilla mmmniam pychotka, takiej jeszcze nie piłam:-D:-D:-):-):-)
Sencilla jak Ci idzie nauka holenderskiego:confused:
Natka przynajmniej za jednym bólem:tak:> Oliwierowi zawsze po 2 wychodzą:tak:
Niko już dobrze, a nawet bardzo dobrze tylko problem z jedzeniem jest jak zawsze zresztą:baffled:. Macie może jakieś metody na niejadków:confused:

Anetko, moja Marys tez nie nalezy do zarlokow... Niestety nie mam metody :no: Mialam tysiac madrych metod, zanim.. sama nie mialam dzieci! :-D

no właśnie za jednym bólem, w dzień nie ma żadnych objawów,ale codziennie w nocy się budzi o 24 i płacze bez powodu:-( to chyba dlatego, ale zasmarkana i z kaszlem tez chodzi,oczka juz lepiej- nie ropieją aż tak... dziś myje okna od wewnatrz i mamy drzwi z szybkami i tez je myłam ale moje cudowne dziecko juz je pomazało więc pal licho moją prace:wściekła/y:

pauka ty masz wózek coneco solar o ile się nie mylę:tak:
mozesz mi powiedziec ile za niego dałas i jak ci się nim jeździ??? bo chce go kupic małej na wiosne:-)

Hej dziewczynki!

Wróciłam do domu...;-)
Sencilla ja na twoje kanapeczki się pisze jak najbardziej!:-D
Głodna jestem strasznie!!!!

Natka masz rację....Jeździmy Coneco Solar!:tak::tak::-)
Kupiłam go w Hurtowni dziecięcej, ponieważ jak patrzyłam na Allegro to był w identycznej cenie, a do tego jeszcze koszty przesyłki....Kosztuje ok. 550 zł!
My w sumie pojechaliśmy do tej hurtowni rozglądnąć sie , bo miałąm kilka modeli na uwadze, ale ostatecznie wybrałam ten, ponieważ łatwo się prowadzi, łatwo się składa i ma w wyposażeniu folię przeciwwiatrowi,dopinaną do budki....:-):-):-)
Naprawdę polecam! Zresztą Karola też ma taki sam....:tak::tak::tak::-)

O ruszyło się wreszcie!:-):-):-)
Marita najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka i szczęścia wielkiego jak smok! dla synka
Natka ja też mam ten wózek i jestem z niego bardzo zadowolona:tak:Przedewszystkim jest lekki,i składa się jak parasoklka.:tak:Mam też inny ,ale wole ten.Michałek tez ,bo grzeczniej w nim lezy i spokojniej śpi.
My dziś byłiśmy na szczepniu i kontroli .Oj rosniemy jak na drożdzach:tak::-DZa pare tyg Misiu bedzie jeść owoce i warzywa.Oczywiście po troszce:-)

A co tutaj taka cisza:confused: Wiatr wieje na dworze:confused: weekend się skończył:-D:-)
Ja nie odleżałam grypy i znów mnie coś bierze:crazy::wściekła/y:
karola fajnie, że Misiu rośnie:-):happy:
beauty co tam u Ciebie:confused:
Ann jak się czujesz:confused: Lepiej juz:confused: Kuruj się, kuruj:tak:
Pauka zdrówka dla Majeczki:tak:
magdalena, PaulinaAnna, Ma-Rita chyba się na Was pogniewamy:sorry2: Zaniedbujecie nas:-(
Gdzie reszta:confused:
A nasza gaduła co robi, że hę:-D:confused:

MaRita wszystkiego naj naj dla Twojego synka, niech rośnie zdrowo i wypełnia szczesciem każdy Wasz dzień :-)

Natka, suknia bardzo mi sie podoba :tak:

Aneta, dobrze ze Nikuś już sie lepiej czuje :-)
Pytalas o oplaty za kurs, ja place 20 eu/3 m-ce

Mnie dzisiaj glowe chce rozsadzic, ide sie zaraz polozyc bo juz nie moge wytrzymac.Dobranoc

reklama
Do góry