Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Pomęczyliśmy się jeszcze z nim 1,5 godzinki i zasnął. Spał u nas w sypialni w łóżeczku turystycznym Oliwierka
. W nocy tylko pić wołał, ale mówił, że czuje się już lepiej. Dziś już ślinę próbuje przełykać, ale nadal marudzi. Na 12:00 idziemy do lekarza
Mam nadzieję, że da nam skierowanie do laryngologa, bo chyba wybuchnę jak mi powie, że mam paracetamol podawać

Po deszczu wychodzi słońce, więc głowa do góry

Jak na nowym mieszkanku

Jeśli w zeszłym roku zapłaciłam już np 100e (w lekach) to mi zostało 50e, tak
Niestety ale 155e liczy sie co roku od nowa, czyli jesli w tym roku jeszcze nic sama nie placilas to masz nadal 155e...Dziewczyny czy risico jest naliczane co roku od nowaJeśli w zeszłym roku zapłaciłam już np 100e (w lekach) to mi zostało 50e, tak
![]()

i ciemno się zrobiło

Już wiem, że od września idzie do 2 grupy:-)
Do babci i dziadka może dzwonić codziennie przez skype i do swoich kolegów również
Może powiedz mu że tatuś mu urządził fajny pokoik dla niego:-). Powiem szczerze, że sama nie wiem co Ci jeszcze doradzić
Kurcze nie dość, że płacimy co miesiąc 95e*2 to jeszcze 155e*2 risico i o opiekę medyczną doprosić się nie można

My w Menzis 95e na osobę (dzieci są dopisane do rodziców).