Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej ,witam wszystkich i śle buziaczki
Już jestem z wami ,M pojechał ,dziś mam doline [beczy]i chodzę przybita ale co ja wam będę tu smęcić ,dobre szybko się kończy , super spędziliśmy ten czas,aż żal że to się już skończyło ......i wiecie co pewnie powiecie i pomyślicie że jestem pokręcona i niezdecydowana ale chyba nie wyjadę jeszcze na stałe do M ,na wakacje tylko ,a to dlatego że chce aby mały miał tu przyjęcie ,no chyba że z księdzem załatwimy tak że da do uczenia to co ma się nauczyć ale to nie przejdzie bo nasz ksiądz ehhhh szkoda gadać i nie wiadomo czy tam ze szkoły by go zwolnili żeby tu przyjechać przed przyjęciem pozałatwiać , nie wiem sama już co mam robić ,M chciał by już mieć nas tam , tyle lat wytrzymaliśmy to i chyba ten rok jeszcze damy radę ,poszła bym na kurs nauczyła się języka przez ten rok , może M znalazł by lepiej płatną pracę bo teraz na tydzień zarabia niecałe 300euro ,to i nawet nie dali byśmy radę tam z mieszkaniem , a ja na pewno nie znalazła bym tak od razu pracy ,sypnijcie jakąś radąbo już sama się pogubiłam .
Cos zycie na forum umiera, a wszystko po ostatniej dziwnej akcji ze spotkaniem.
U nas tez nic nowego, dziewczyny zaczely porzadnie buszowac szczegolnie ta na gorze sie rozszalala. W tym tygodniu zabieram sie porzadnie za testy na prawko bo juz sie na egzamin zapisalam... ale nie powiem na kiedy a od wczoraj porzadnie testuje nowego laptoka
Ja zaglądałam tu rano ...ale wciąż ostatnio byłam ja!
Ann jak nowy sprzęt?
Justaa trzymaj sie...będzie co ma być choć i tak cię podziwiam - ja bym nie wytrzymała takiej rozłąki!
A przede mną jeszcze kursik do Amsterdamu...;-)