reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Dzień dobry,
nam iprezka się udała, mała miała troszke problem z zaśnieciem ale nie dziwie się jak non stop ktoś przyłaził i zagładał jej do wózka. Wzięłam ja na spacerek i wtedy spokojnie sobie zasnęła :tak:
Miłego dnia

czesc dziewczyny!!!!!
Annnnnnnnnn jaki ty masz sliczny brzuszek:tak::tak::tak:, a niedawno ja taki mialam, Karola ja chyba tez nie bede dlugo czekac:-D:-D:-D
piekna pogoda dzisiaj, pojezdzilismy na rowerze wylezalam sie na tarasie a teraz musze obiad gotowac az mi jakos dziwnie :baffled::baffled:bo teraz jak byla mama to mialam wakacje z gotowaniem, mam nadzieje ze nic nie przypale
Daan jest przekochany:-):-):-) juz zaczyna sie usmiechac jak do niego mowie i robie glupie miny. ile to dzieci moga dac radosci az jestem zla ze urlop macierzynski trwa tylko 3 miesiace:-:)-(
Hej Sencilla rzeczywiscie cie dlugo nie bylo gdzie sie podziewalas????
udanej koncowki niedzieli dziewczyny
cos sie jednak przypala

Hej!

Ann brzuszeczek extra!:-D i kiecka też!
Sencilla dobrze że już jesteś z nami!
Karola i Gosia ...no żebyście za długo nie czekały z tymi planami!;-)
A my dziś byliśmy nad morzem...pogoda cudna i ciałka przypieczone ale zdjęć nie ma bo aparat w domu został...:baffled::-D
Uciekam na rosołek bo rano zdążyliśmy jeszcze ugotować!

Hello
Agasta fajnie ,ze imprezka sie udała:tak:A co u Claudii-jak podboje nowych smakow?Dawno mialam zapytac i ciagle zapominam:confused::biggrin2:
Ania my tez bylismy nad morzem .Ja niestety musialam isc w dlugich ,ale cieniutkich spodniach bo wczoraj mi za bardzo nogi opalilo:baffled: Bylo super ,jak na wczasach:-D
Gosia dobry obiadek ugotowałas?Pokaz na Dana ,moze byc na zamknietym(chyba ,ze juz sa fotki ,dawno tam nie zagladalam:tak:)
Sencilla napisz co u was slychac!:tak:
dobranoc...

Ostatnia edycja:
pewnie wszyscy smacznie spia... ;-)
ja jak zwykle jeszcze nie śpie...
ostatnio dni tak szybko lecą że nie mam na nic czasu, oby tylko dopisywała nam pogoda:tak: jak narazie nie zapowiada nam sie że pojedziemy z Wiktoria do NL :-) z czego ja sie ciesze:tak: tylko musze jakos mężusia ściągnąć do nas;-):-D
a to fotka z dzisiaj:tak:

ann- śliczny brzuszek:tak:
sama już myslałam żeby fajnie znowu mieć taki brzusio-ale postanowiłam jeszcze troszke poczekać, ale jednak wiktoria bedzie miała rodzeństwo:-D

sencilla-jak sie udał pobyt w PL?;-)

a co niektóre mamuski zrobiły bunt i nie zamierzają się odzywać... :confused::confused::confused:

Załączniki

• 103_0137.JPG
    103_0137.JPG
    43,7 KB · Wyświetleń: 30
reklama
dzień dobry,
my wczoraj byliśmy u teściowej bo spragniona po 14 dniach pobytu na boskiej arubie nie mogła się doczekać kiedy zobaczy małą, no i tak nam zleciał prawie cały dzień :-D
Wieczorkiem grilowaliśmy sobie we dwoje :tak: od czasu do czsu dołączał do nas sąsiad który skakał na trapmolinie i "ukradkiem" do nas zaglądał :-D

Karola przetestowaliśmy już marchewkę, banana, jabłko i wczoraj po raz 1 gruszkę. Wszytsko Claudii smakuje :tak: ale najbardziej chyba marcheweczka. Z warzywek to tylko marchewkę jej daje, bo w słoiczkach to jest brązowa fasolka, fasolka szparagowa i kalafior a jakoś nie bardzo mi to do diety takiego maleństwa pasuje...

Moja mama to tak się nie może doczekać że zaopatrzyła się już teraz w kaszki i słoiczki obiadki dla Claudii - pyszna jerzynka z cielęcinką czy jakoś tak :tak:A jedziemy dopiero za 2 tygodnie :-D

Widzę kobietki plany ciążowa macie, super :-)
Ja jeszcze troszkę poczekam :-D:tak::-D

Miłego dnia :happy2:
Miłego dnia

Do góry