reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Dzien dobry,
u nas zapowiada sie super upalny dzien, naszczescie zaopatrzylam sie juz w wentylator to przezyje...:-D

Milego dnia wszystkim

Hej,hej
Niunia a dlaczego chcesz nas opuścić na dłużej??Tak zle ci w holandii?:-)Twoja córeczka jest prze kochana!!:tak:
Agasta ja jeszcze zaczekam z jakiś rok,a potem zobaczymy.Ale plany są:tak::tak:
Ann u nas też gorąco ,na szczęście wieje lekki wietrzyk od morza:tak:Choć wiatraczek w domu też się przyda :happy2:
Aneta ,Natka,Olgunia,Beauty,Tweggless i cała reszto co u was słychać??Nie wspomne o
nowych ,jednorazowych mamuśkach.
Obiadek juz prawie gotowy wiec po 13 pojdziemy na spacerek,teraz jest za ciepło:tak:

Ja wpadam tylko poprosic o wybaczenie, ze tak sie nie odzywam... :zawstydzona/y:
Juz dawno zapomnialam, co to znaczy czas wolny... Nawet tego nie-wolnego juz nie mam :tak::-D:-D

hejka
ja też już po pracy... właśnie kończę obiadek i zmykam po dziewczyny....:tak::-)A potem w końcu do parku na ploty z koleżankami:-D:-D:-D, a nie byłam tam już 2 tygodnie:szok::szok::szok:

buziaczki dla:-D wszystkich....

A ja właśnie wpadłam do domu,duszno i gorąco...chyba będzie padać!:-D:tak:
Kochane nie wiem jak wy ale jato jak zombi chodzę...spać mi się chce przez tą pogode a do tego żle spałam w nocy bo mi plecki strzaskało nad morzem...:baffled::-)
Komuś kawkę zapodać?
Lece się zarzucić kremek a raczej tone kremku na plecki!;-)

reklama
Witam
Jestem już z Wami:tak:
Przeżyliśmy nie fajny urlop w PL:baffled: :-:)-:)-( Oliwier się rozchorował i przez 4 dni spałam po 2 godzinki:szok:, nie jadł, nie pił i non stop na rękach u mamy i krzyczał z bólu:-:)-:)-( Nabawił się grzyba pleśniawkowego w jamie ustnej:-(. Pani doktor powiedziała nam, że to od owoców,a ja wszystkie owoce myje,lekarka stwierdziła, że czasem owoce w sobie (w środku) mają grzyba i to dlatego:szok:
Ja podejrzewam, że Oliwierek jest uczulony na kiwi, bo przed wyjazdem Niko jadł kiwi i może Oliś posmakował od brata:szok::confused:
Oliwierek po całym dniu miał suchego pampersa, nie zmoczył go ani razu:szok: i tak się wystraszyłam, że napoiłam go na siłę, bo nie chciałam, aby go kroplówkami męczyli, on z bólu tak się szarpał... :no::-(
Na razie nie podaję Oliwierkowi w ogóle owoców:no: i aż się boję mu je podać, bo chyba 2 raz tego nie przeżyję:no:. Już sama nie wiem czy jest jeszcze jakaś żywność w 100% zdrowa:confused: Wszyscy uwielbiamy owoce, więc jemy ich mega dużo, ale chyba Oliwierkowi nie będę ich podawać jeszcze z 2 tygodnie:no:

Dziś jest już lepiej, ale nadal to "dziadostwo" ma, nie zniknęło jeszcze:no:
Jedyny plus tej choroby to to, że mój synek nie używa już smoczka od prawie tygodnia:szok::-)

Niko 20 lipca będzie miał operacje:szok::-(, już sie zaczynam bać mimo, że to nic poważnego, ale tej narkozy się strasznie boję:-(
Ja po operacji wybudziłam się dopeiro następnego dnia, były problemy... Byliśmy dziś na badaniach, serduszko ma zdrowe, ale strach jest i będzie niestety...

Muszę nadrobić zaległości i postaram się jutro naskrobać do Was:tak:

Mam jeszcze pytanko, czy któraś bylaby zainteresowana ciuszkami dla chłopca w rozmiarze 74-80:confused: Jeśli tak to jutro wrzucę fotki:tak:

Do góry