reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Ania 117 sprzatam 2 domki:tak::tak:
Ann skurcze przyjda nagle :tak:Doczekasz sie ,doczekasz:-):-):cool2:Ja wieczorem o godz 21 czulam sie jak gdyby nigdy nic,a okolo23 sie skurcze sie pojawily:tak::-) Rodzice A sa bardzo wyrozumiali ,sami poiedzieli zebysmy nie przyjezdzali we wrzesniu sie pozegnamy :tak:Rodzina twojego M powinna zrozumiec wasza sytuacje:confused:
My juz po spacerze ,Michas spi ,ja po kapieli lece cos sobie zrobic na obiad:tak:

reklama
A my już po spacerku....
Ann mam nadzieje że M będzie z tobą- ja bym sobie takie sytuacji nie wyobarażała nawet!:szok::szok::szok:
Ania117 ja też prasuje w domu i sprzątam extra!Jestem dobrej myśli że i ty coś znajdziesz dla siebie!:-D
Karola a co gotujesz?
Mój wsadził wczoraj 2 piwa do lodówki i zapomniał to efekt tego jest taki że zamrażalke mam do sprzątania bo wszystko jest w piance....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ann mam nadzieje że M będzie z tobą- ja bym sobie takie sytuacji nie wyobarażała nawet!:szok::szok::szok:
Oczywiscie, wogole mowy nie ma, moze i ja bym sobie dala rade sama, ale kto mi remont dokonczy ... my nie poszuszamy tego tematu bo troche drazliwy, M jest bardzo z dziadkami zwiazany albo na odwrot - wychowal sie u nich wiec wiadomo...
Babci udalo sie nas odwiedzic w zeszlym roku wiec - moze to glupio zabrzmi :baffled::baffled: - ale moze spokojnie umierac - bo niestety z tego juz nie wyjdzie.

Anna117 ja jak sie tu ptzeprowadzilam to roznosilam ulotki i dsalam ogloszenia n marktplaats.:tak:Mysle ze tez cos znajdziesz:tak:
Ania a no dzis serwuje dla siebie:-D spagetti z kurczakiem ,kabaczkiem,pieczarkami i papryka:-):tak:To masz extra sprzatanie zamrazarki:baffled::baffled:

dzień dobry,
ale naskorbałyście :szok:

A ja znowu się narobiłam jak dziki osioł i ledwo co siedze. Do tego mam gigantyczny ból głowy :baffled: a rzadko kiedy go mam i nie bardzo daje sobie z nim rade :wściekła/y:

Ide się położyć może mi przejdzie...

A mnie mąż porwał na spacer do lasu!:-D w efekcie czego nazbieraliśmy grzybków na sosik na jutrzejszy obiadek!Mniam!:cool2:
Kochane gdzie się podziewacie?:confused:

reklama
Do góry