reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Dobry

Gdzie jestescie??Uzalezniaja te spacery czy jak?
My wczoraj obejrzelismy film i od razu do wyrka.Lekturka do poduszki i sen do 7:30,minely bezsenne noce:tak:

Wlasnie wzielam prysznic bo wczoraj na TROLA z lenistwa :zawstydzona/y: a poza tym nie lubie spac z mokra glowa.
Teraz mykam na sniadanko,odezwe sie pozniej
Oczywiscie brak planu zajec.Wczorajszy spacerek wykonczyl moje Duracelki,coraz ciezej cokolwiek mi zrobic

Dzien doberek
My po sniadanku ,bawimy sie:tak:Pozniej spacerek i dtzemka.A reszte zobacymy
Anna 117 uwielbiam wszystkie pierogi na slono ,jak Michalek bedzie wiekszt to pewnie bede musiala tez polubic na slodko:-D:tak:
Czarna s my tez nie mam za bardzo palnow na dzis:cool2:
Ania ja cierpie od malego na sennosc i czekam na dzien w ktorym bez problemu wstane o 7:baffled::tak:Milej pracy!

Dzien dobry.
U nas czas nocnych pobudek już chyba minął, bo mała poszła spać o 20 i spała do 7. Tylko że jak do niej rano poszłam to spała w poprzek łózka :szok: To już drugi raz - nie wiem co ona się tak kręci w nocy :-D

Ja właśnie wcinam śniadanko, rozwiesze pranie i idziemy zobaczyc na targ - podrodze do etosa po mleko i pamki i dizeń zleci :tak:
To mój jedyny wolny dzień w tym tygodniu, bo jutro, w czwartek i piątek idę do pracy

Miłego dnia życzę

Witam wszystkich :tak:
Wy pewnie juz mnie nie pamietacie, co?:-D Wrocilismy wczoraj z Czech, a teraz probuje dom doprowadzic do ładu i w ogole jakos odreagowac po podrozy.
Ale sie wybyczylam z rodzinka, hihi, super bylo! Tylko mam maly problem z Tosia, nie chce chodzic, a zauwazylam, ze ma cos z nozkami :zawstydzona/y::-:)-:)-( Jutro ide do lekarza, mam nadzieje, ze dostane skierowanie do ortopedy, po prostu stawia stopy do srodka, martwie sie tym bardzo:-(

reklama
Sencilla - na pewno sie wszystko ulozy z nozkami, nie mart sie na zapas i poradz dobrego lekarza, a wogole to wrocilam na forum :tak:

agasta - gratuluje przespanej nocki! to wspaniale uczucie

u mnie powazna rozmowa z szefem jak tam moje plany zyciowe itp :) o ciazy jeszcze sie nie wygadalam, ale pochwalilam sie nowym mieszkaniem wiec chyba sie uspokoil ze nie uciekne, za to udalo sie pogargotac po niderlandzku :-) wiec postepy sa

Do góry