reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Holandia

reklama
No i już mieszkanko błyszczy...;-)W powietrzu zapach płynu do płukania, bo pranko się szuszy na balkonie....:-):tak::-):-)

Teraz kawusia do ręki, laptopik na kolana i serfujemy....:-D:-D:-DKto sie przyłączy???:-p:laugh2:

Aniu chodzi mnie o pomysły jak oryginalnie ozdobić tort, bo pomiętaqm, że ty Erniemu jakieś świetne rzeczy wykonałaś na torciku, prawda?! Jak je zrobiłaś??? Mnie troszkę smuci to, że znowu muszę sama organizować Oli urodzinki...A one teraz takie okrągłe- 5:-D:tak:

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: kochane wiadomość dnia, M oznajmił mi że na początku lub ok 10 listopada jedziemy do Pl na parę dni, jak ja się w sumie cieszę, zobaczymy co lekarz powie, :laugh2:mój M tak już przeżywa listę robi o co będzie lekarza pytać, wariat kochany. Także przed nami od 8-10 godzin jazdy autostradą, moja kochana autostrada, w końcu będę nią jechać :-D:-D,

reklama
Dobry wieczór
Ależ dziś jestem wykończona:tak:
Robale czyżbym jakieś wieści omineła?:happy::sorry:
Anna super ,że z dzidzia wsi ok.Tak zbliża się ten wielki dzień:tak:Jeszcze pare tyg i będziesz tuliła swoja księżniczke:tak::tak::tak:
Michałkowi chyba znów idą zeby ,pod wieczór robi się stasznie marudny , sie ślini i trze raczkami po dziasłach.Teraz już nie sobie popatrzyć na dziasełka,a jak chce sprawdzić palcem to mnie gryzie:-D:-D:tak:
ide pod prysznic i do spanka
miłej nocki

Do góry