Kingusia witaj na forum ja rodzilam w zeszlym roku w grudniu w szpitalu bez wskazan medycznych na wlasne zyczenie i zaplacilam za porod ok 450 euro juz nie pamietam dokladnie. Warto bylo
bo opieka medyczna byla super zarowno przed jak i po porodzie. Na sniadanie dostalam co sobie wymyslilam i to w 5 min mi juz przyniesli do konsumpcji
a glodna bylam jak wilk 
A za porod placi sie w zaleznosci do tego jaki ma sie rodzaj ubezpieczenia i ile sie w szpitalu jest, bo za sale porodowa placi sie za godz
Karola lubi michas jezdzic rowerem? bo claudia uwielbia :-)
Sencilla ja myje teraz malej pupke myjka takim malym reczniczkiem przegotowana letnia woda, a osuszam chusteczkami higienicznymi mam takie super miekkie
Robale moja mama tez dzis byla na grzybach ale w pl :-) i nazbierala cale wiadro opieniek

A za porod placi sie w zaleznosci do tego jaki ma sie rodzaj ubezpieczenia i ile sie w szpitalu jest, bo za sale porodowa placi sie za godz

Karola lubi michas jezdzic rowerem? bo claudia uwielbia :-)
Sencilla ja myje teraz malej pupke myjka takim malym reczniczkiem przegotowana letnia woda, a osuszam chusteczkami higienicznymi mam takie super miekkie

Robale moja mama tez dzis byla na grzybach ale w pl :-) i nazbierala cale wiadro opieniek