reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Holandia

Kingusia witaj na forum ja rodzilam w zeszlym roku w grudniu w szpitalu bez wskazan medycznych na wlasne zyczenie i zaplacilam za porod ok 450 euro juz nie pamietam dokladnie. Warto bylo :tak: bo opieka medyczna byla super zarowno przed jak i po porodzie. Na sniadanie dostalam co sobie wymyslilam i to w 5 min mi juz przyniesli do konsumpcji :tak:a glodna bylam jak wilk :-D
A za porod placi sie w zaleznosci do tego jaki ma sie rodzaj ubezpieczenia i ile sie w szpitalu jest, bo za sale porodowa placi sie za godz :tak:
Karola lubi michas jezdzic rowerem? bo claudia uwielbia :-)
Sencilla ja myje teraz malej pupke myjka takim malym reczniczkiem przegotowana letnia woda, a osuszam chusteczkami higienicznymi mam takie super miekkie :tak:
Robale moja mama tez dzis byla na grzybach ale w pl :-) i nazbierala cale wiadro opieniek :tak:

reklama
No nie wiem... a jakby maluch miał jakieś problemy z czymś i trzeba było do inkubatora czy coś ... różne sytuacje bywają... ja myślę, że lepiej w szpitalu rodzić jak wszyscy... w domach to w średniowieczu kobiety rodziły...

Witam cię na forum.....ja rodziłam w domu jeśli chodzi o ścisłość:cool2:....i to wcale nie było średniowiecze...:-D:szok::cool2: a mój synek miał 4600g i wszystko poszło jak z płatka!Bosko było:sorry::eek: i jakbym miała się zdecydować z trzecim to oczywiście w domowych pieleszczach!:tak::tak::tak:
Beauty no właśnie jak po przeprowadzce i jakie wrażenia na nowym mieszkanku?!
Aniu nie tylko Ty masz taki dzień...ja jak leniwiec wielki!;-)
A ja dziś przemeblowanie na górze robie...
Miłego wieczorka!

Dzien dobry.
U nas w nocy 3 pobudki, mala budzila sie z krzykiem jakby nie wiadomo co jej robili :szok: Goraczki nie byklo, wiec nie wiem czy to z bolu, czy miala poprostu zly sen.
Milego dnia zycze

reklama
Do góry