• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

Witam....

My w tym roku jedziemy do PL na święta....Jupi!:-D:-D:-D
Przede mną 1300km sama za kółkiem i korki jak mówisz Bira:tak:ale nikt mi tej radochy jaką w tym roku się szykuje nie odbierze....Wigilia całą rodzinką z prababciami,ciociami...i żywą choinką...;-)
W tamtym roku bylismy tutaj w NL bo oboje naszych miało ospe:eek: ale powiem szczerze to tez były cudnie - magiczne święta...:-)

reklama
Witam Was
Ja zaraz pędzę do pracy.
Karola u nas wszyscy zdrowi, więc może wybierzecie się do nas w niedzielę:tak::tak:
Bira ja osobiście nie wyobrażam sobie świąt tutaj:no::no: i nie wyobrażam sobie aby moja mam spędzała święta sama:szok::no: Teście oraz moja mama czekają z utęsknieniem na wnuków i na nas również:tak: Ja chcę zobaczyć jak mój siostrzeniec urósł, czego się nauczył ...
Mi święta kojarzą się z dużą rodziną (mam 3 rodzeństwa + my+ bratowa, 2 szwagrów+ dzieciaczki) jest nas sporo:-D:-)
Chcę tego dnia pójść na cmentarz do taty...:-(:-(:-( Kolejne święta bez niego ...:-( Stanęłabym na głowie, aby święta spędzić w PL:-D:-)
My jedziemy 18 jaką godzinę proponujecie bezpieczną od korków:confused:
W zeszłym roku przelecieliśmy w 10h jak zawsze, ale jechaliśmy z 22 na 23 w nocy:tak:
Miłego dnia dziewczyny

my wyjeżdzamy 18stego, liczymy wyjechac przed 19sta- chociaż korki beda nieuniknione-ale już doczekać się nie mogę:tak: siostra czeka na wiktorie z ubieraniem choinki:-) w tamtym roku padał sńieg, tak że znaki były zasypane, może chociaż troche śniegu spadnie teraz:confused:

Dzień dobry:-)

Zaspałyśmy dzisiaj, więc Inga w przedszkolu wylądowała przed 10:-) Ale weszła z uśmiechem na twarzy:-)

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi. Ja mam dylemat teraz u nas jest mój teść, u brata jest mama, więc mamy kontakt, tylko ja naprawdę nie mam pojęcia co robić, bo teść wraca już dzisiaj, moja mama w przeciągu kilku dni. Najgorsze że mama jest sama, bo tata nie żyje... Jeżeli mj brat będze jechał do Pl to sprawa sama się rozwąże, bo my zostaniemy, a jeżeli zostanie to chyba pojadę. Kurcze musze to przemyśleć...
Poza tym jesteśmy trochę zmęczeni i ccielibyśmy pobyć sami, a ja mieszkanie w Pl wynajęłam. Mamy jeszcze drugie po babci, ale tam nie chcę mieszkać. No i muszę całą trasę przejechać sama, o mój mąż nie ma prawka. No i on absolutnie nie chce jechać...

Czarna, ale słodka jest a Twoja malutka :-)

Bry
No my tez zostajemy na swieta juz 2 raz, choc ja bym bardzo chcical w koncu pojechac:zawstydzona/y:i narazie nikt do nas nie przyjezdza:zawstydzona/y::no:
Aneta dobrze ze nic ci sie nie stalo...
Czarna Jessy sliczna
Bira nareszcie sie znowu pojawilas na forum

Milego dnia

reklama
hej laseczki

czarna ale masz gadułę i jak sie usmiecha :tak::-):-D
aniahaven trzymam kciuki :-)
aneta dobrze ze tobie sie nic nie stało :tak:ale masz pecha :eek:
my jedziemy do Polski jeszcze nie wiem dokładnie kiedy wyjedziemy ;-) najgorzej że ja mieszkam w centrum polski a mój a w Lidzbarku warminskim i zawsze mnie ta droga wkurza bo musimy być i tu i tu :happy: jeden dzień mamy stracony na dojazd ode mnie do niego :crazy:

dziewczyny chciałabym kupic niedrogo pieska szczeniaka swojej chrzesnicy i nie wiecie moze kto ma ? może wasi sąsiedzi lub znajomi? może byc kundelek tylko szczeniak :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry