• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

Sencilla chce jechac we wtorek, mam nadzieje ze nic sie nie zmieni. Prom bym wziela o 10 to gdzies o 12 bylabym na miejscu i chetnie wpadne na kawe. Moze wyslij mi na priva nr. telefonu to ci przedzwonie czy pojade. No i czy ci ta godzina pasuje

reklama
sencilla, robale chodziło o to że pomyliłaś się, bo to ja pisałam że moge zabrac dziewczynki do siebie, a nie ona...
no w tym miesiącu to już dupa blada, bo za 3, 4 dni powinnam dostac okres:eek: hmmmmm, a może za wcześnie zrobiłam test? w sumie to one wykrywają już 7 dniową ciąże, a ostatnio to było tydzień temu:zawstydzona/y::szok::cool2::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

nie chyba nie jestem:crazy:
szkoda, po znowu cały miesiąc trzeba czekac, czy coś wyszło czy nie:eek:
chyba podrzuce jakiemuś Mikołajowi życzenie świąteczne, na dzidzię, najlepiej na córeczke, bo wiecie- ciuchy po Zosi, a raczej mnóstwo ciuszków:cool2:
a tu zosia ze swoim kuzynem samim:-)

Załączniki

• 058.jpg
    058.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 43
witam,

chyba często tak jest że osoby starające się o ciąże muszą troche poczekać....

a my dzisiaj byliśmy w hadze, bardzo mi sie podoba to miasto:tak: nad morzem cudownie:tak:

agasta- to claudia popsociła wam plany.. pewnie przez ząbkowanie?
aniahaven-super kartki:tak:;-)
sencilla-zdrówka dla tosi, na pogotowiu dostała kroplowke czy jakieś zastrzyki?obyście już nidy nie musieli tam jechać...
pauka-czyżby już z mężem?;-)

miłego wieczoru;-)

Hej!

No właśnie Pauka mężus już dojechał?Wcześniej?:szok::-)
Zosia i Wiktoria różnią sie tylko 1 dniem między datami urodzenia tak?:eek::sorry:
Po suwaczkach wywnioskowałam...:tak:
Ann a ty co tam?

Ja powoli zmykam...pa!

Natka, no tak pomylilo mi sie..
Ja po dzisiejszej nocy marz o spaniu, a robie projekt na jutro, bo korzystam, poki dzieci spia.. nie wiem, jak ja to wszystko zdaze do jutra :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry