• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

reklama
Dzień dobry
Sencilla miałaś pracowita noc:tak: mam nadzieje że się udało i teraz odpoczywasz :sorry:
Natka ale kochana jest Zosia:tak:
Aniu śliczne karteczki:tak:
Ja już prezenty dla całej rodziny mam:tak: Teraz popracować do piątku a w sobote wyjaz:tak:
Michaś od wczoraj ma goraczke i nie wiem czy przez zęby cy to jakieś choróbsko:no:Chodz co do tego drugiego innych objawów nie ma. Buzi nie chce otworzyć żeby pokazać dziąsełka :no:

Bry
Kochane szczegolnie Czarna i Ann jak czesto Wam dziewuszki w nocy wstaja? i jak dlugo schodzi im jedzenie? Czrna dokarmaisz mala czy tylko cyc? bo mojej to 2 godz jedzenie schodzi:szok::-D

Anna, takie maluszki potrzebuja duzo cyckowania :tak:
A kazde dziecko jest inne. Moja Marys to po prostu rekordy pobijala, potrafila nawet 4 godziny ssac cyca.. A Tosia sie najadala w 7 minut :tak::-D
A jak Amelka? Jak sobie radzisz?

Bry
Kochane szczegolnie Czarna i Ann jak czesto Wam dziewuszki w nocy wstaja? i jak dlugo schodzi im jedzenie? Czrna dokarmaisz mala czy tylko cyc? bo mojej to 2 godz jedzenie schodzi:szok::-D

Moje mlode sa od poczatku na butli wiec to inaczej jak cyckowe.
Budza sie raz w nocy srednio po 6-7h snu zjedza 150ml i spia nastepne 5-6h.
Ale byl juz czas ze przesypialy bez jedzenia i 10-11 h, ale jak mowie to zupelnie inaczej niz te (*)(*)

Ostatnia edycja:
Dzien Dobry kobietki

Bry

Tak tak kochana to normalne.Moja przez pierwsze tygodnie wisiala 1,5 godziny na jednym cycku,a jadla co 3 godziny :tak: czyli mialam 1,5 h przerwy miedzy jednym a drugim karmieniem.Teraz w dzien jada zazwyczaj co 2h.Cwaniaczek nie wyssie cycka do konca i zaraz znowu glodna.No ale jak zamiast jesc to sie rozglada:-)to tak to sie konczy. W nocy jest spokojniej,ale nadal mam od 19:30 do 7:00 jakies 2-3 pobudki,zalezy od nocki.
Jeszcze troszke i tez twoja Amelka zacznie sie szybciej najadac.
A moze ona wcale juz nie je tylko spi i ciamka???Jesli tak jest to sprobuj ja co rusz oderwac od piersi i troszke rozbudzic.Ja przebieralam Jessy w miedzyczasie,pomagalo.
Trzymam kciuki,usciskaj od nas Amelke cieplutko

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry