• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Witam sie wieczorna pora

Bylysmy dzisiaj na kontroli:tak:na wadze 7,520 kg a na miarze niecale 70cm.Gnamy nieprzerwanie do gory:-)
A tak w ogole to zla jestem na ten luty bo przez niego moja corcia ngdy nie bedzie miala pol roku,ani poltora ani 2,5:no:;-)bo przykrotki ten miesiaczek.
No ale powiedzmy,ze mimo wszystko Jessi zaliczyla polmetek:-)

Czekam na mojego chopka bo jeszcze w pracy.

A to moja polroczna landryna

Załączniki

• P3011218..JPG
    P3011218..JPG
    57,4 KB · Wyświetleń: 47
  • P3011220..JPG
    P3011220..JPG
    52,6 KB · Wyświetleń: 42
  • P3011221..JPG
    P3011221..JPG
    53,7 KB · Wyświetleń: 42
  • P3011219..JPG
    P3011219..JPG
    54,1 KB · Wyświetleń: 45
Aneta dzięki:tak::tak:Bo już myślałam że tylko mi się nie da:sorry2:
Czarna śliczniutka Jessi:tak:Sto lat z okazji pól roczku...:tak:Faktycznie już duża dziewczynka:tak:

Mój znów wyjeżdża w "delegacje" na tydzień:-(:-(
dobrej nocki

Ostatnia edycja:
Karola współczuje Ci tych delegacji J :-(, ale dobrze, że chociaż tata jest :tak::tak::tak:
Wejdź na ich stronę tam jest krótki film jak będzie teraz działać ta strona, jakie udogodnienia itp :tak: Wszystko omawiają i pokazują w tym filmiku :tak:
Czarna Twoja landryna jest śliczniutka :tak::-)
Jednak udało się z wakacjami, ale jedziemy 2 dniu później :tak:

Ja mam ostatnio problemy ze zaśnięciem :no:. W sobotę poszłam spać późno ok 24, w niedziele rano obudziłam się o 6:00 :szok: (dzieci spały) i tak kręciłam się w łóżku do 9:00:baffled:, wczoraj poszłam spać o 23:00 i znów zasnąć nie mogła, a dziś rano nie chciało mi się wstać :no:
Uciekam spać, trzymać kciuki, abym szybko zasnęła :-D:tak:

Dobranoc:tak: kolorowych snów :tak::tak::tak:

czesc dziewczyny
Pauka ja pewnie juz dzisiaj ostatnia skladam ci zyczenia :-)
Niechaj skrzydła motyla
całują promienie słońca
Niechaj wybiorą Twoje ramię
na swą bezpieczną przystań
i przyniosą Ci szczęście, miłość i dobrobyt
Dzisiaj, jutro, zawsze...

ja znowu fitness zaliczylam, ciekawa jestem jak dlugo wytrwam
Aneta spisz juz???? super ze z urlopem sie jednak udalo, a gdzie jedziecie???
Czarna, Jessy slodka i wydaje mi sie ze do ciebie podoba
ide spac bo oczy mi sie same zamykaja
dobranoc

Dzien Dobry

a my dzisiaj pospaly do 7:30,ale niestety 2 razy w nocy wstawalam do Malej,a wszystko przez Tate.Jak szlismy spac,kolo 23 bo pozno wrocil z pracy,to zobaczyl, ze Jessi lezy powykrecana w poprzeg lozeczka i stwierdzil, ze pewnie jej niewygodnie i bedzie ja poprawial.Mala zawsze spala jak zajac w miedzy no i sie obudzila i w ryk wiec musialam jej dac cycka,a potem byla powtorka przed 3.Mam tylko nadzieje,ze to jednorazowo bylo bo juz sie przyzwyczailam do dluzszego spania bez pobudek :)

Jedziemy zaraz do kolezanki odwiesc lezaczek bo teraz jak kupilismy krzeselko to na nic miejsca nie ma w salonie,masakra,wszedzie tylko dzieciece sprzety ;)

Anetko fajowo,ze jednak wam sie udalo zabukowac cos fajnego.Mowilam,ze nie ma sie co stresowac.A gdzie dokladnie sie wybieracie??

Gosiu fajnie masz z tym fitnessem,tez bym sie wybrala,ale z Mala nie mam za bardzo co zrobic.

Do pozniej kobietki,pogoda ma byc ladna bo slonko zapowiadaja,ale teraz jeszcze mroz jest.

Matko jak mio sie nic nie chce...tez jestem niewyspana ....Czarna ja mam zamair chodzic na fitness poporodowy..finansuja z ubezpieczenia i mozna przyjsc z mala....

reklama
Dzien dobry
mojej malej cos sie dzisiaj pomieszalo i wstala juz o 7:20 :szok:
zaraz zjem sniadanko i wybierzemys ie na spacer bo szloneczko swieci :-):tak:
tylko sprawdze jeszcze czy deszczu nie bedzie :-D

Anna fajnie z tym fitnesem :tak: a pazury pokaze pozniej
Aneta a jednaks ie udalo z wakacjami
Czarna spytaj P czy on by chcial zeby jego w nocy podczas snu przekrecali :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć