reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

helo hello
A my mielismy isc na szczepienie ale jak zadzwonialm okazalo sie ze trzeba czekac i termin mamy dopiero na 16.03 a najlepsze ze jzu w tym tyg dzwonilam sie umowic i babka mi powiedziala ze jak chce przyjsc to musze termin rezerwowac w tym samym dniu...wkurzam sie bo tak sie strasznei tym szczepieniem denerwowalam ze spac w nocy nie moglam i myslalam ze juz wszytsko za mna bedzie a tu jeszcze raz stres przede mna chlip

reklama
Witam!!!!

Aniu ja też na początku ciąży mogłam spać ciągle a teraz nie raz nie mogę w nocy zasnąć i mnie trafia bo wiem że jak się teraz nie wyśpię to potem jak się dzidziś urodzi nie ma szans przez najbliższy rok albo i dłużej tak miałm z Dawidkiem a więc Aniu śpij ile możesz teraz bo na końcówce może być różnie!!!!

Agasta z ciebie to prawdziwy ekspert a powiedz mi czym się róznią akrylowe od żelowych ?

a my mieliśmy właśnie iść do miasta a tak snieg pada ze szok już było tak ładnie wczoraj a tu dziśiaj tyle sniegu jest ja juz mam dosyć!!!!!!!!!!!!!!!! chcę wiosnę !przyprowadziłam sobie samochód wczoraj drugi samochód bo jak byliśmy w NL to stał u rodziców a tu znowu zima i i cały zasypany a jak mam go odśniezyc i potem się męczyć z parkowaniem to wolę na nogach chodzić a tym bardziej ze przez całą ciążę praktycznie nie jeżdziłam to teraz tak się trochę nie pewnie czuję !!!

własnie gotuję zupkę jarzynową jakoś nie mam weny do gotowania!!

Hej...

Ja też już weekend mam... i lenia!:-DWróciłam ze szkoły odebrałam Erniego z przedszkola i wcinamy jajecznice ze szczypiorkiem(z balkonu szczypiorek:tak:)
Potem Karine o 15.30 odebraći prasowanie odwieźć klience... zakupy może juto....sprzątanie to sie zobaczy... a na obiad maż sobie pierogi zażyczył!:dry::-) Też jak na razie weny do nich nie mam!
Co do spania to ja w ciąży uwielbiam zwlaszcza popołudniówki - ale potem jak dzieci sie urodziły też sie wysypiałam bo ładnie w nocy spały...do 3.00 - cycuś i ...aaa!:-D
A co tu tak cicho sie zrobiło?

Dziewczynki gdzie sie podziałyście?:confused:

Może pachnąca kawka....?:sorry2:

Załączniki

• 41ed588066..jpg
    41ed588066..jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 34
ja również po obiadku, dziś kopytka, sosik i sałata lodowa w śmietanie, moja psinka chrapie :-D,
Rozmawiałam z babcią, mówi że w tak śnieg sypie w PL, straszny nawrót zimy
Agnes śnieg u Was pada :szok:, u nas słońce
Aniuhaven ja na kawkę również się piszę

Ostatnia edycja:
Witam,
Aniu wczoraj mnie nie było, bo mąż mnie o 21:30 do łóżka zaciągnął i poszliśmy spać, nawet zasnęłam szybko :szok::szok::szok:
Ja też mam weekend, no prawie, bo jutro muszę wstać do szkoły z dzieciaczkami :tak::tak:
Bira co się z Tobą dzieje :confused: :confused::confused::confused: Magdaleno co u Ciebie:confused:
Beauty pewnie podczytuje, ale się nie odzywa :confused:

reklama
Do góry