reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Holandia

Witam
Wiec zaczal nam sie WK i z chlopow juz nic nie mamy, moze sie walic i palic :-D ile to trwa 2 tyg.:confused:
Aniu dobrze ze z Ernim juz troche lepiej. Mowisz ze za generalke sie wzielas, mnie tez czeka ale zostawiam to na jutro, moj idzie to pracy to jak bede sama to szybko to ogarne-mam nadzieje:nerd:
A Aneta chyba jeszcze na wakacjach sie bawi

reklama
Bry

dziewczyny powiedzcie gdzie to sie takie dzieci rodza co spia do 9:confused:bo ja w tekie bajki nie wierze.Moja wstala dzisiaj o 4:30 i po mleku zdrzemnela sie jeszcze do 6:eek:
Ona mnie wykonczy:-)

Czarna Ty biedulko.... moi wstają ok 7.00 przeważnie z porywami do 8.00 jak dziś bo synek wciąż śpi....:tak:
A ja miałam ciężką noc o mi taki hemoroid urósł:-( i boli jak nie wiem, nic w domu nie mam bo ja niegdy takich problemów nie miałam...dzwoniłam o 24.00 do położnej i ta doradziła okłady z mrożonej torebki herbaty i ... rano do szpitala po recepte bo tam jest apteka czynna 24h i w weekendy też...
No to lece.... a raczej krocze bo chodzić nie moge....:eek:

Dzień dobry:-) Aniuhaven szkoda ze tak daleko mieszkasz ja mam tu wszystko na hemoroidy ,mecze sie z tym pare lat i naprawde ci współczuje ,juz 2 mi usuneli zostały jeszcze 2 ale nie jest to przyjemny zabieg i tak zwlekam.:-(.A my opiekujemy sie psiakiem od Robali moja Zosia strasznie szczęśliwa zaraz na spacerek uciekamy :-) Milego dnia dziewczyny

Dzieki wielkie dziewczyny za uspokojenie:) A jeszcze chciałam sie własnie dokładniej dowiedziec jak jest w holandii z lekarzami, bo moja mała choruje mi na alergie i do tego ma stan przedastmowy. Czy lekarza są kompetentni czy to tak jak u nas w polsce zależy gdzie się trafi 1 na 10 zdarza się sensowny.Pozdrawiam

Hej...

Automedg ja miałam szczęście w aptece i była bardzo miła pani:tak:;-)....doradziła a nawet poleciala sama do lekarza dyżurującego po recepte na ten mój specyfik bo była potrzebna....:-DUlga prawie natychmaistowa przynajmniej siedzieć na dupie teraz moge....hihi!
U nas słonko świecie ale chłodny wiatr! A my mamy w planach piknik w lesie...tylko leczo sie jeszcze nie udusiło...:-D
MMAlergika zależy gdzie trafisz ale na twoim miejscu weź kopie kartoteki dziecka żeby wiedzieli na czym stoją...będzie łatwiej....:tak:

Do specjalisty napewno sie dostaniesz skoro twoje dzieciątko musi byc od taką kontrolą...mam nadzieje że nie bedziesz miała problemz tym!:tak:

A my pikniku...i po policji od razu..bo nas okradli na tym pikniku do ch...ry!!!:szok:
Ukradli mi torbę plażową z papierami od auta, prawo jazdy,ID, 2paszporty, klucze od domu i telefon....:szok::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mam dość na dziś....:dry:

reklama
witam
nareszcie jakas sensowna pogoda i mozna wyjsc na dwor bo z Daanem juz ledwo wytrzymac mozna caly dzien w domu. Jeszcze wieczorem goraczke dostal mam nadzieje ze to na zeby bo w sumie caly dzien byl wesoly, zeby tylko jakas choroba mi sie nie przyplatala bo we wtorek mam wizyte w CB + szczepienie:dry:
Dziewczyny moze macie jakas wyprobowana masc na pekajaca i swedzaca skore miedzy malymi palcami u stop??? grzybica to chyba nie jest bo zdarza mi sie to raz na miesiac i po tyg przechodzi lub sie utaja:confused: i pozniej znowu, a nie chce mi sie do lekarza z tym isc
Aniu jakies fatum nad toba wisi.....:-( moze chociaz dokumenty wam odesla

Do góry