Hej kochane...
Anetko podrzuc ja ci poprasuje....
Ja jeszcze nie do konca sie uporalam ale codziennie lepiej a jutro znowu chlopaki przychodza pomoz....
Wczoraj bylam na usg maly wazy ok 2772g i jest glowa w dol ale pani polozna mnie pocieszyla ze raczej 1,5 tyg po terminie urodze....
hihi no zobaczymy....
U mnie jak zawsze COS
moja pracodawczyni nie chce mnie wyslac na macierzynski bo sobie wmyslila ze ja po miesiacu tu wroce do pracy, jak zawsze
po co mam siedziec w domu i brac za darmo kase
...Mam jej dosc czasami naprawde, wiec poszlam wczoraj do UWV i sama sie wszystkiego dowiedzialam ale ona twierdzi ze mi sie macierzynski nie nalezy...
No nie wiem co z tego wyniknie w kazdym razie ja sie tak latwo nie dam.... powiedzialam jej co powinna zrobic juz miesiac temu i na jakiej stronie wypelnic formularze itp....zobaczmy co bedzie w poniedzialek.... MASAKRA jakas...
Ktos ma jakis pomysl jak sobie pomoz...?
Carinio witaj...wypoczelas?;-)
MamoMikolaja trzymaj sie ..i moje kondolecje rowniez....:-(
Nie doczytuje was bo ja tylko tak wpadam z nienacka ale mam nadzieje ze juz po 20tym bede miec w domku internet...jupi..
Trzymajcie sie,pa.
Anetko podrzuc ja ci poprasuje....
Ja jeszcze nie do konca sie uporalam ale codziennie lepiej a jutro znowu chlopaki przychodza pomoz....
Wczoraj bylam na usg maly wazy ok 2772g i jest glowa w dol ale pani polozna mnie pocieszyla ze raczej 1,5 tyg po terminie urodze....
hihi no zobaczymy....U mnie jak zawsze COS

moja pracodawczyni nie chce mnie wyslac na macierzynski bo sobie wmyslila ze ja po miesiacu tu wroce do pracy, jak zawsze
po co mam siedziec w domu i brac za darmo kase
...Mam jej dosc czasami naprawde, wiec poszlam wczoraj do UWV i sama sie wszystkiego dowiedzialam ale ona twierdzi ze mi sie macierzynski nie nalezy...
No nie wiem co z tego wyniknie w kazdym razie ja sie tak latwo nie dam.... powiedzialam jej co powinna zrobic juz miesiac temu i na jakiej stronie wypelnic formularze itp....zobaczmy co bedzie w poniedzialek.... MASAKRA jakas...Ktos ma jakis pomysl jak sobie pomoz...?
Carinio witaj...wypoczelas?;-)
MamoMikolaja trzymaj sie ..i moje kondolecje rowniez....:-(
Nie doczytuje was bo ja tylko tak wpadam z nienacka ale mam nadzieje ze juz po 20tym bede miec w domku internet...jupi..
Trzymajcie sie,pa.
Beauty też już wieki nie zagląda 
I co macie w planach na jutro?

pokaż na swoje dzieciaczki...