reklama
hi,hi...
no to faktycznie....
Ja właśnie sie wyciągnęłam w wyrku bo chyba za bardzo poszalałam i mnie teraz mały okopuje...
Chciałam dziś w końcu wykończyć pokój dzieciakom bo zabawki nadal w garażu -znaczna część- ale coś weny mi brak przez tą pogodę...;-)
No i mój znowu grzybów natargał, to teraz siedzi i czyści...
a mama właśnie zabiera maluchy na spacer bo przestało padać...

A wy co porabiacie kobitki?
no to faktycznie....Ja właśnie sie wyciągnęłam w wyrku bo chyba za bardzo poszalałam i mnie teraz mały okopuje...
Chciałam dziś w końcu wykończyć pokój dzieciakom bo zabawki nadal w garażu -znaczna część- ale coś weny mi brak przez tą pogodę...;-)No i mój znowu grzybów natargał, to teraz siedzi i czyści...
a mama właśnie zabiera maluchy na spacer bo przestało padać...

A wy co porabiacie kobitki?

anna117
Fanka BB :)
Ania nudzimy sie...................
mama mikolaja
u nas leje od rana caly czas...
my tez sie nudzimy.. i to strasznie Mikolaja energia rozpiera w domu juz nam glowy pekaja..
a pozatym to wczoraj spotkalam sie z Gosia przeprowadzila sie w nasze strony wiec teraz mamy blisko do siebie.
Mam jeszcze propozycje dla Gosi ( robale) i dla Ciebie Anno 1977 moze wszystkie razem sie przed zima zobaczymy ??? Jesli ktos by chcial dolaczyc to jestem za tym!!! a wy co na to ?
my tez sie nudzimy.. i to strasznie Mikolaja energia rozpiera w domu juz nam glowy pekaja..
a pozatym to wczoraj spotkalam sie z Gosia przeprowadzila sie w nasze strony wiec teraz mamy blisko do siebie.
Mam jeszcze propozycje dla Gosi ( robale) i dla Ciebie Anno 1977 moze wszystkie razem sie przed zima zobaczymy ??? Jesli ktos by chcial dolaczyc to jestem za tym!!! a wy co na to ?
mama mikolaja
och pomylilam nasze Anie sorki chodzi mi o Anie _sasiadke za granicy..))
anna117
spoko Mamo mikolaja no tyle razy jzu o tym gadalysmy ale nie wiem czego jakos do venray dojechac nie moge....no i lejej i leje ciagle
Robale
bry mamo Mikołaja jestem za spotkaniem 
reklama