reklama
A u nas sie wypogodziło po południu... :-) więc kawkę zaliczylimy w ogrodzie ze znajomymi - dzieciaki jeszcze szaleją. 

Zaraz kąpiel, dobranocka i kolacja...znów kolejny dzień minął!
A jutro mam wizyte u położej...tym razem będe marudzić niech coś działają bo już nie chce czekać...
Carinio super fotka - jutro prstyknę moją....

Zaraz kąpiel, dobranocka i kolacja...znów kolejny dzień minął!
A jutro mam wizyte u położej...tym razem będe marudzić niech coś działają bo już nie chce czekać...

Carinio super fotka - jutro prstyknę moją....
Aniu, miałaś już wczoraj się wkleić ;p
Ale jej jeszcze nie mam - za to lenia tak!

anna117
Fanka BB :)
bry
mama mikolaja
witamy w piekny sloneczny dzien !!
Bry...
U nas słoneczny był...ale zaraz zacznie pewnie padać....
Dzieciaki w szkole - ja po wizycie położej, wyglada na to że ...to jeszcze nie czas dla mojego synka!
Czekamy, czekamy...a przedwczoraj moja koleżanka z Roosendalu z takim samym terminem urodziła jak ja -aż zazdrość bierze...
Mój M jednak przeciwny jest wszelkim ingerencjom prenetalnym, mówi że "skoro mu tam dobrze"niech jeszcze posiedzi... a mnie tylko goni żebym odpoczywała więc nie powinnam chyba narzekać...
Kurcze jakoś pusto tu sie robi,meldować sie co u was... Agasta skrobnij coś....
MIłego dnia....4all!
U nas słoneczny był...ale zaraz zacznie pewnie padać....

Dzieciaki w szkole - ja po wizycie położej, wyglada na to że ...to jeszcze nie czas dla mojego synka!

Czekamy, czekamy...a przedwczoraj moja koleżanka z Roosendalu z takim samym terminem urodziła jak ja -aż zazdrość bierze...

Mój M jednak przeciwny jest wszelkim ingerencjom prenetalnym, mówi że "skoro mu tam dobrze"niech jeszcze posiedzi... a mnie tylko goni żebym odpoczywała więc nie powinnam chyba narzekać...

Kurcze jakoś pusto tu sie robi,meldować sie co u was... Agasta skrobnij coś....
MIłego dnia....4all!
Robale
bry
reklama