reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Holandia

dzien dobry
mmmmm Aniu ciasto bardzoooooo apetyczne poprosze kawalek
Ja czekam na MameM. ma do mnie przyjechac :-)
Pogoda do de... a mnie tak chce sie spac ze oczy same mi sie zamykaja, musze jakas kawe lyknac:confused2:
Aniu nie za wesolo masz z tym maciezynskim, u mnie to wszystko automatycznie poszlo i nie mialam zadnych klopotow, a rzeczywiscie szkoda zebys siedziala w domu i ani grosza nie dostala:crazy:

reklama
Gosiu....

Mama moja wczoraj odjechała...:-( dzieciaki już za nią tęsknią....
U nas też pogoda do kitu... dzisiaj nosa z domu nie wystawiliśmy -- maż po drodzę do domu zakupy zrobił więc miałam z głowy!:-D

A teraz to mi sie marzy jakis dobry deser!!!

Aniu my tez siedzielismy w domu, tylko ze mielismy rozrywke bo MamaM. po ciezkich bojach przyjechala na kawe:-D
Moja mama z moja siostra przyjezdzaja w listopadzie na 10 dni:rofl2: ale to juz chyba pisalam, a twoja znowu przyjedzie:tak: z tego co piszesz to ona czesto u was jest:-)
Moj maly cos nie ma ochoty na spanie:baffled: musze chyba do niego isc:confused2:

hejka w niedziele wieczorkiem;) dzisiaj u nas ciężki dzień, rano obudziłam się z bólem brzucha i myślałam że już rodzę... wzięłam 2 nospy i po godzinie przeszło, potem pokłóciłam się z M i nie odzywam się do niego, on odzywa się do mnie non stop i mnie to denerwuje więc ja mu nie odpowiaqdam tylko krzyczę na niego, już nie mogę wytrzymac, jestem tak zła na niego.
anna witaj spowrotem- jak tam było w Polsce?

Witam
Ale jestem zmeczona dzisiaj, 200 ludzi mialam dzisiaj na sniadaniu a jedli jak zwariowani:szok::szok::szok: w pewnym momencie to juz myslam ze pojde do domu:confused2:
MamoM. fajnie ze jednak wpadliscie, bo ja juz w pewnym momencie zwatpilam czy przyjedziecie.Ja przyjade na pewno ale w tyg. i to wczesniej sie zdzwonimy:tak:
Natko moze jutro ci przejdzie wyspisz sie i wszystko w nowych barwach zobaczysz :sorry:a jak brzuch ???? lepiej?????
Aniu a ty co dzisiaj porabialas???? :-)
Anna witaj z powrotem, jak bylo w Polsce???:-)

Hej...

Anno witaj - jak spędziłaś urlopik?
Natko na hormony nie ma rady... mój M zawsze mi mówił jak sie na niego wydzierałam :-D "że małpa ze mnie ale że tak zawsze mam w ciąży to mi wybacza" ... :-p
Będzie dobrze...
Gosiu ale ruch w pracy miałaś....:szok: nieźle obrotna jesteś!!! :tak:
Ja dziś rodzinny dzień miałam -dużo razem przesiedzieliśmy na kanapie, poleżakoaliśmy w pięciu w naszym łożu, troche książki przeczytałam..potem mój M pojechał na wycieczke rowerową z dziećmi i ich burza gradowa złapała!:laugh2:
Poza tym tv,obiadek i kawki....
A na koniec prasowanko zaliczyłam na jutro klientce....;-)

OTO CAŁY MÓJ LENIWY DZIEŃ!!!!

A teraz czekam na Dr.House...

reklama
witam

nareszcie koniec wakacji bo moja glowa eksploduje z Mikolajem w domu..:szok::szok:

siedze i szukam pracy od rana wysłałam juz swoje CV do 3 firm ale oni sa .....wszedzie wymagaja perfect holenderskiego w mowie i pismie ,wczoraj juz sie smiałam bo nawet do rozbierania szklarni wymagaja holenderski :tak::tak::confused:
ale co mi szkodzi wysyłać najwyzej nie bede pracowac :no:
milego dnia

Do góry