reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Bry...

Karola mimo wszystko GRATULUJE:tak::tak::tak: "co nas nie zabije to nas wzmocni";-) a kolejna szkoła t jeszcze większy kontakt z językiem = płynniejszy język:tak:...
Ja jade we wtorek odebrać dyplom do Eindhoven:cool2:hihi... bardzo jestem dumna:-) bo ja to oportunistka do języków jestem:tak:!
Mój Erni tez do szkoły sie wybiera ale nadal czekam na telefon od nauczycielki zeby sie na wizytacje domową umówiła...:zawstydzona/y::dry: bo w kwietniu to tylko do 15 jesteśmy i ..jedziemy do PL.A on w maju ma urodziny, wiec pójdzie pewnie dopiero chyba końcem miesiąca...

Od wczoraj chodzi mi tez pomysł żeby sobie zostać na 3 tyg w pl bo dzieci i tak maja wakacje do 15 maja:cool2:...jeszcze myśle...

reklama
Witam po urlopie
Jak zwykle fajnie bylo ale tak krotko :szok: w sumie bylismy tylko 4 pelne dni i taka jakos rozzalona jestem ze musialam wracac tutaj, nie wiem kiedy tutaj zaczne sie czuc jak u siebie :-(chyba nigdy. Daan byl zachwycony u dziadkow, moi rodzice maja male gospodarstwo wiec dla niego miedzy wszystkimi zwierzakami bylo poprostu wspaniale :-)
Karola GRATULACJE !!!!!!!!! ciesze sie z twojego sukcesu
jutro do pracy, liczylam ze moze zadzwonia ze nie musze przychodzic ale niestety ...... a jeszcze tyle roboty z domem eh nie ma to jak na wakacjach, zero problemow..................
spokojnej nocy

bry

Ja zaraz do prcy zmykam,tylko kawke wypije:tak:

Gosiu po wakacjach trzeba wrócić do szarej rzeczywistości ,niestety taki nasz los:baffled:
Pare dni i bedzie lepiej:tak::tak::tak:

Karola ja we wtorek dopiero jade po ten dyplom... a czemu tam no własnie nie wiem:baffled: bo moja znajoma tez tam zdawała i dyplom w Bredzie odbierała...:crazy: w lutym...
Ja juz nie chce zimy:confused2: podobno ma byc cieplej w przyszłym tyg... mam nadzieje!;-)

dzien dobry

Aniu ja wczoraj odebrałam certyfikat:tak::tak: i dostałam słownik holenderski za wzorowa obecność:-):tak: I jeszcze jedna dobra wiadomość stap 2 bedziemy zaczynać od kwietnia:tak::tak:

dzien dobry

Aniu ja wczoraj odebrałam certyfikat:tak::tak: i dostałam słownik holenderski za wzorowa obecność:-):tak: I jeszcze jedna dobra wiadomość stap 2 bedziemy zaczynać od kwietnia:tak::tak:

GRATULUJE i... po trochu zazdroszcze... :-D kolejnej mozliwosci nauki...
A ty za ta szkołe ile płacisz?
U nas piekna pogoda wiec uciekam do intratuin po kwiatki do ogrodu... krokusy, żonkile i narcyzki już kwitną a teraz czas na doniczkowe...
Miłej soboty...

Anetko gdzie ty - tesknie za tobą!:zawstydzona/y:

reklama
dobry wieczor :-)
wiosna cieplejszy wieje wiatr, wiosna............... Aniu ja juz tez nie moge sie doczekac sadzenia, a plany mam takie ze nie wiem czy mi ogrodka starczy:-D
Mnie po urlopie tak robota obdarzyli ze kazdy dzien musze chodzic, pierwszy wolny dzien dopiero we wtorek :baffled: ale kasa sie przyda wiec za bardzo nie narzekam ;-)
Karola gratki fajnie ze nie musisz tak dlugo na nastepny poziom czekac

Do góry