reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

hejka baby
podczytuje was ale czasu na pisanie braowało Mąż był na tydzien teraz znowu sami jestesmy Faza mieszkania-negocjacje ale juz mówią mniej niz chcemy dac :) moze bedzie dobrze :D

Aniu czemu narkoza? Ja pracuje jako asysta u stomatologa zrobiłam certyfikat moze sie w Hol załape......

reklama
Kochane ...z moim synkiem to długa historia:cool2: ale tak w skrócie to tak; Karina jak wchodzi do dentystki to zani sie kto obejrzy to ona na fotelu z otwartą paszczą leży i... oglada bajki / plazma w suficie/:-D... A z Ernim to tak ; nagada mu sie natłumaczy w domu bawimy sie w dentyste a jak przyjdzie czas na niego to... masakra:zawstydzona/y: jednym słowem "big show"!
Wiec pani wysłała nas do instytutu - zabieg bedzie trwał 1godz i 15min.. i mu wyczyszczą kamień i jakies małe dziurki wypełnią;-).... Bo wolą teraz jak ma "trudny okres" tak to załatwić niż jakby mieli go zrazić..:sorry: ponieważ potem to on sam z chęcią wróci /podobno:-)/
Ale najlepsz było dzisiaj ; siedzimy w recepcji - na ścianie stary murzyn ok 40 lat bez kilku zębów a Erni tak patrzy i mówi; ON TO CHYBA ZEBÓW ZAPOMINAŁ UMYĆ I DO DENTYSTY NIE CHCIAŁ CHODZIĆ CO MAMO?:szok::-D:-D:-D
Szybko wykorzystałam moment i... mu wszystko poopowiadałam jak co i dlaczego trza szorować zęby, do dentystki chodzić zeby mieć ładny uśmiech i białe zęby a nie...jak ten murzyn!:-D:-D:-D

dobranoc...

p.s. Robale nie szarżuj!:-)

witam
A was gdzie wymiotlo ????? bwyszlo slonce i wszystkie sie grzeja :-)
Aniu niezla historia :-) a Erni w koncu uwierzyl w ta opowiesc???? i przekonal sie do dentysty??? ale swoja droga to z niego typowy facet dentystow szerokim lukiem omijac :-D:-D
aOla jezeli sie jezyka szybko nauczysz to pewnie bez problemu znajdziesz prace. Moja kolezanka ktora byla asystentka w szkole zostala asystentka dentysty bez zadnej szkoly czy przeszkolenia, dopiero pozniej zapisala sie na kurs.......wiec badz dobrej mysli Holandia jest krajem otwartym ;-):-)
Mysmy dzisiaj juz cala podloge kupilismy i tapety, teraz tylko wszystko polozyc i przeprowadzac sie.
A do ogrodka kupilam 40 bratkow za 4 euro :szok::szok::-) Promocje maja w Plan It i duzo innych kwiatow tez nie drogie

Gosiu ale ci idzie remont tego domu...:szok::tak: super!
A nas dzisiaj nie było bo byliśmy w HADZE... paszporty az 4 wyrobić:cool2:... i padłam na pysk po tej wycieczce w 5-tke!:-D To była pierwsza większa wyprawa Victora i...nawet nieżle... tylko koniecznie musze mu kupić coś przeciwko słońcu na okno:zawstydzona/y:;-)...
Uciekam na obiadek..

a my wpadamy sie pochwalic co juz poptrafimy :)
YouTube - przewroty na brzuszek

no i u nas ciagle cos sie dzieje. generalnie mam trudny okres z mezem, rozwod przewija sie pomiedzy slowami. nie mam sily walczyc ale musze, dla Jakuba.
Kolejni goscie z Polski do meza przyjezdzaja, juz mam tego dosc- co chwile udaje ze jest ok- i ze miedzy nami wspaniala sielanka.
Kubus konczy dzis 6 miesiecy. Spoznione ale szczere zyczenia zdrowia i radosci dla Victora, bo wczoraj mial swoje 1/5 BDay :D

witam
no i zaczynamy weekend :-)
Carinio nie wiedzialam ze u was tak zle, wspolczuje ci i jestem z toba myslami........na pewno jest to dla ciebie trudny czas, nawet nie wiem co ci powiedziec...... trzymaj sie dziewczyno
A Kubus jaki sliczny'.l:-)

dziekuje Gossiu, ja dluuuugo nic nikomu nie mowilam, bo po prostu myslalam, ze moj problem dla kogos innego okaze sie kretynskim tudziez banalnym :( ale dopiero do niedawna zdaje sobie sprawe z tego, ze moje malzenstwo wisi na wlosku :((
raz jest dobrze, a raz zle- ale ostatnimi czasy coraz gorzej... wyc mi sie chce. w domu nic nikomu nie mowie, bo gdzie? taka dziewuszka, z TAK katolickiej rodziny moglaby wziac rozwod? przeciez to niewytlumaczalne...
no ale staram sie, zamykam oczy, uronie jedna moze 2 łzy i wracam do zycia codziennego. Do kuby....

Carinio witam i dziękujemy za Gratki:cool2: dla was też WSZYSTKIEGO NAJ NAJ...:tak:
Ode mnie też mnóstwo uścisków...:zawstydzona/y:trzymaj sie i wrazie "wu" jesteśmu tu...

Jakub to kawał chłopa... śliczny jest!
Nasz Victor ćwiczy już siedzenie -przewroty z brzuszka na plecki i z plecków na brzuszekjuz opanował- hihi...i pani z Cb nam diametralnie diete zmieniła / mamy tylko 2 mleka/:szok: a wy jak?

Ja już weekend mam - zakupy zrobiłam, jutro bedzie tylko ciasto i ... laba na ogrodzie mam nadzieje że pogoda dopisze...:-D

Miłego wieczorku...

Ostatnia edycja:
Aniu, Kubuś już od miesiąca siada :) od kilku dni utrzymuje juz sam rownowage. Dzisiaj obracał się z brzuszka na plecy wiec to tez mu sie spodobalo i widze, ze juz to opatentował.

Dziekuje za wsparcie! :*

reklama
aaa co do jedzenia to Pani z CB zadowlona ze Buba jest ciagle na cycu, ale je tez inne rzeczy, np ziemniaki,marchew,jablko,banan,truskawka, pomarancza, brzoskwinia, mieso z krolika, fasola szparagowa, brokuly. Oczywiscie wszystko zmiksowane. A i na wieczor dostaje kaszke na mleku modyfikowanym z polskiej BoboVity. Generalnie widze, ze bedzie jadl doslownie wszystko :) Chociaz tez mam teraz juz stabilizowac podawanie piersi.
Do tego Bubus pije wode i herbatke z kopru :)

Do góry