Witajcie nowe mamusie!!
Mam nadzieje ze znajdziecie u nas bratnie dusze...

I jak po świętach dziewczyny???:-)
My wczoraj ochrzciliśmy Victora - cała rodzina sie zjechała i ...znów było bardzo miło!
Pogoda troche nie dopisała ale po południu słońce wyjrzała - w końcu to LANY PONIEDZIAŁEK był!!!

Z to mój Erni zaliczył serie wypadków od rana - najpierw zderzył sie z bramką i..guz na głowie
, potem przed kościołem tak sie gdzieś uderzył że limo pod okiem i policzek zdarty
a na zakończenie dnia wpadł na róg meblościanki i rozciął głowe jakies 1,5cm na szczescie obeszło sie bez szycia bo nie tak głęboko ale spał w opasce z tamponadą żeby mu sie to nie otworzyło...:-(
KASKASER WOJENNY...
tak wygląda...
Miłego dnia kobietki...
Mam nadzieje ze znajdziecie u nas bratnie dusze...

I jak po świętach dziewczyny???:-)
My wczoraj ochrzciliśmy Victora - cała rodzina sie zjechała i ...znów było bardzo miło!
Pogoda troche nie dopisała ale po południu słońce wyjrzała - w końcu to LANY PONIEDZIAŁEK był!!!

Z to mój Erni zaliczył serie wypadków od rana - najpierw zderzył sie z bramką i..guz na głowie
, potem przed kościołem tak sie gdzieś uderzył że limo pod okiem i policzek zdarty
a na zakończenie dnia wpadł na róg meblościanki i rozciął głowe jakies 1,5cm na szczescie obeszło sie bez szycia bo nie tak głęboko ale spał w opasce z tamponadą żeby mu sie to nie otworzyło...:-(KASKASER WOJENNY...
tak wygląda...
Miłego dnia kobietki...
wiec zaraz się za obiad biorę -dziś gołąbki