reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Witam,
Sencila wszystkiego najlepszego dla męża :tak::-) Super foteczki coreczki:tak: Zazdroszczę (w pozytywnym znaczeniu) Ci tych dziewczyn w domu... :tak::-):rofl2:

Upiekłam dziś jabłecznik włoski... jest pycha:tak::tak::tak:, wiec wpadam Was poczęstować:tak:

jablecznikwloski.jpg
Ps. Zdjęcia nie sa mojego autorstwa, ale mój wygląda podobnie:tak:

Milego weekendu:tak::tak:

Witam!!!!

Czytam was regularnie ale jakoś nie mam weny do pisania:tak::tak::tak:mam nadzieje że to się wkrótce zmieni :tak::tak:bo ogólnie to ostatnio mam jakiegoś:tak::tak::tak::tak:już za 3 tygodnie jedziemy do Polski na Wszystkich Świetych :tak::tak:to moze się trochę podbuduje :tak::tak:

Sencila foteczki córeczki śliczne, maleńka urocza zazdroszczę ci tych przezyć :tak::tak::tak:

Anetko ciasto wygląda bardzo smakowicie :tak:narobiłaś mi ochoty ,mogłabyś podrzucić przepis to moze bym zrobiła :tak::tak: ja mam tylko w zamrazarce sernik z Lidla :tak::tak:

pa kobietki miłego wekendu:tak::tak:

anp, dzięki za radę. Tak, postaram się nie cały czas stosować tą osłonke na sutek. Też miałam obawy, czy Janek może się przyzwyczaić i potem nie chcieć pić bez osłonki.

Sencilla, śliczne zdjęcia!!! Pamiętam swoje usg, zawsze byłam dość mocno wzruszona i nie potrafiłam przestać nerwowo chichotać. Jak miałam jakieś pytania, to zawsze musiałam je wcześniej spisać na kartce, bo pod wpływem wrażeń zapominałam o wszystkim;-)

AnnaJ007, dobrze robisz ze wstrzymaniem się z zakupem laktatora. Ja się pospieszyłam i kupiłam ręczny Medel ze strzykawką, który jest bardzo dobry...a potem wyszło w praniu, że przy tych zastojach elektryczny by się przydał....no i trzeba było kupować drugi;-) Choć cena wiadomo wyższa, ale elektryczny laktator Medela swing, to jest poprostu cudowny wynalazek, uratował mnie kilka arzy od bólu, a szczególnie w nocy...gdy na początku przy nawale mleka miałam go tak dużo, Maluszek nie był w stanie wypić...5-10 minut z laktatorem i mogłam iść spać z cudownym uczuciem ulgi:tak:

Laktator Elektryczny Swing z Calmą w zestawie! | Karmienie | Karmienie piersią | Laktator | MamaBebe.pl

Ostatnia edycja:
a my wlasnie po imprezce.. sajgon w domu zostal, ale juz uprzatniety.,. dzieci z opoznieniem do lozek, ale swietnie sie bawily, zreszta my tez :)

milego wieczorku i niedzieli dla wszystkich! :)

Witam w ta urocza- deszczowa niedziele...

Agnes zagladaj do nas czesciej...c tam u was? Jak dzieciaczki?;-)
Anetko ciasto mniam - ja pieklam ucierane ze sliwkami a dzis muffinki z dzieciaczkami...:-)

Iguana ja mialam z AVENT reczny ale jak nuie dawal rady polozna dysponowala elektrycznym /profesjonalnym/:tak: i mi go po prostu zostawila na kilka dni a:-)..potem zaniosla kolejnej potrzebujacej mamie..teraz przynajmniej nie musze myslec gdzie go sprzedac...:-p

Sencilla my tez wczoraj pobalowalismy na Belgii NA URODZINKACH KOLEZANKI...:-D:-D:-D dobrze za mam mame w domu - bo wrocilismy o 3 nad ranem:-p..

Zmykam na kanape..

reklama
My dzisiaj bawimy się w odbijanie łapek i stópek w pamiatkowym albumie;-) I w planach popołudnuowy spacerek z Maluszkiem, moze uda się nie zmoknąć;-)

Polecam na prawdę ciekawą sieć sklepów Endo z bardzo orginalnymi ciuszkami dla niemowląt i dzieci. Nie tak dawno dostaliśmy paczkę od siostry męża i jej chłopaka (czyli od cioci i wujka Janka:-D) z ubrankami z tego sklepu z Polski i mieliśmy sporo zabawy oglądając i czytając nadruki na ciuszkach. Niektóre są cudne!

Ubranka dla dzieci – Endo

A tutaj moje ulubione nadruki:
OGRODNICZKI DLA NIEMOWLAKA
T-SHIRT DLA NIEMOWLAKA
T-SHIRT DLA NIEMOWLAKA
BLUZKA DLA DZIEWCZYNKI
BLUZKA DLA DZIEWCZYNKI

Do góry