Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No i jestem,maluszek byl grzeczny ponoc wiec jest ok.

,ja ide cos na sniadanko sobie zrobic..anp, gratuluję pracy. Świetnie, że Maluszek był grzeczny.
A dzień mija mi aktywnie, na załatwianiu masy spraw, jutro c.d. W to wszystko udało mi się wcisnąć jeszcze sprzątanie i pranie, heh. Czasami przydałaby się magiczna różdżka, to bym sobie o kilka godzin przedłużyła dzień;-)
W wolnych chwilach, których ostatnio jest bardzo mało podczytuję fajną książkę autorstwa H.Murkoff, A.Eisenberg i S.Hathaway "Pierwszy rok życia dziecka". Bardzo dobrze, przystępnie napisana...w dodatku każdy miesiąc po kolei opisany osobno. Staram się czytać w miare na bierząco;-)
Zobacz załącznik 406354
zwlaszcza W OCZEKIWANIU NA DZIECKO odpowiedziala mi na wiele nurtujacych mnie wtedy pytan..../6lat temu
/ a teraz przegladam je tylko zeby sprawdzic czy moj malec osiagnal jakis tam pulap i na co jeszcze powinnam u niego zwrocic uwage,... takze dobry wybor
:-);-)
bylismy z Victorem na takim wywiadzie/ i przy okazji :-) pani go zwazyla... 13,970g wazy moje malenstwo...takze jest co nosiac,hihi...![]()