Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak więc kącik jest dopieszczany, ale jeszcze nie całkiem wykonczony. Pokażę Wam fotki, jak już go całkiem wykończyny. 
Szczęściara. Ja nie dość że musiałam czekać, to jeszcze wypłacili mi tyle, że tylko siąść i płakać... A ty pracujesz na kontrakcie??a ja własnie dostałam decyzje z uwv o wysokości mojego chorobowegomiodzio
![]()
Iskierko uwv mnie poinformowało ze pieniazki beda wypłacane przez mojego pracodawce, wiec bede miała ciagłosc normalnych wypłat juhuuuu a juz sie matrwiłam ze nie wiadomo ile bede czekac na nich![]()
Nie wiem, jak się to czyta, ale holenderski Janek to Jantje.Jak się zdrabnia imię Jan tutaj w NL? Holenderska wersja naszego polskiego Janek, Janeczek? Ciekawi mnie jak się to pisze oraz jak się wymawia.

Ayni, gratuluje polmetka ciazy! and still bellydancing..;-)
Dzisiaj troche zalatana byłam. Zakupy, spacer, obiad...a zaraz kąpiel Janka i usypianie.
A potem ile sił starczy będę pakować rzeczy do przeprowadzki, uff.
Takie pytanie z innej beczki.... Jak się zdrabnia imię Jan tutaj w NL? Holenderska wersja naszego polskiego Janek, Janeczek? Ciekawi mnie jak się to pisze oraz jak się wymawia.
ale teraz to robie 
cale cale szczescie ,ze posluchalam ,bo na domek dalej czekam
A tak bym sie gniotla w 38 m2

Ayin ma racje co do km od pracy

U nie wsio ok .Nikodem ma komunie w tym roku, ale ten czas leci...
ja po czesku tez pare slow umiem, do czech mam 17 km)
.