reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Holandia

Madziula, mysle, ze zalozenie Iskierki odnosnie watku wozkowego bylo takie, aby oprocz zdjec pojawialy sie w nim tez info, na co zwracac uwage przy wyborze, Ja tez umieszcze moj wozek, bo jest naprawde super, jestem z niego MEEEEGAAAAA zadowolona :tak:.
Co do Porodu w Holandii, jestem za tym, aby czesc "pogaduszkowa" z niego wyrzucic, i zostawic tylko info. Czy kochane forumowiczki sie zgadzaja?

reklama
sencilla- musialabys sie spytac dziewczyny na tamtym watku czy sie nie obraza o to ze ich rozmowy zostana usuniete, bo tutaj wszyscy sie zgodza;-)

a my z wiki odmalowalismy troche sciany, bo biale sciany to zly pomysl na mieszkanie:dry: ale wlasciciel zaznacza u umowach aby nie malowac na inne kolory bo pozniej ma problem z przemalowaniem.

ja nie mam nic przeciwko skasowaniu... ale tamte dziewczyny sie tu nie udzielają wiec Sencilla zaapeluj na drugim wątku ;)

niunia2008 ja tez tak uwazam jak ty, 3 lata mieszkałam w bialym mieszkaniu jak w szpitalu :) teraz mam wszedzie jakis kolor i normalnie cieplutko w mieszkaniu :)

Pewnie, że będe tu zaglądać ale pewnie znając siebie nie codziennie :)

Spadam ogarnąć troszkę pokój bo brat z kolegą przyjeżdżają na noc ;) Miłego weekendu dla Was :) Ja już następny weekend spędzam w Polsce :) Bosko!

Sencilla slodziutka jest

Sencilla slodka jest Lileczka:tak:i ten powalajacy umieszek:tak:
Niuni chodzilo o watek zamkniety ,który dawno zalozylysmy jak jeszcze byla paulina iinne dziewczyny:tak:Chyba faktycznie lepiej go zlikwidowac..

laski ja też o.tym myślałam żeby w porodzie zostawić tylko ważne info ;) madzia jak zwykle czyta mi z głowy hihi jarzynowka super a teraz czas na rybę po grecku ;o) groetjes hebben voetjes

Sencilla, zapomniałam dopisać. Śliczna córcia.
Madziula, no i dobrze zrobiłaś z tym prezentem;-)

AnnJ, te pałki kukurydziane w takim razie postarm się zdobyć jak będe w PL. Ciekawe czy podpasują Jankowi. Jak na razie zajada ciastka ryżowe, ale różnie mu idzie z nimi;-) hehe Ja natomiast mam mase śmiechu:-D

DSC_0022.jpgDSC_0023.jpgDSC_0024.jpgDSC_0025.jpg

I popijamy już z kubeczka lovi 360 stopni. Z tym niekapkiem to tak szło jak po grudzie i przeszliśmy na ten bez ustnika. Od razu się spodobał.
LOVI

reklama
Oj tak , tego pana miałam dzisiaj okazje poznać osobiście i potwierdzam ze pił z kubeczka bez ustnika hihihi

Iguana kto wie, może sie kiedyś nasze dzieci spikna hehehe

Do góry